Η μικρή Ada έχει μεγαλώσει πολύ - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

"Βροχή" τα likes στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η μικρή Ada έχει μεγαλώσει πολύ - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στην αγαπημένη της κόρη, Ada με την οποία είναι αχώριστες. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει ξεκάθαρα για την διαδικασία υιοθεσίας της μικρής της κόρης καθώς πέρασε από 40 κύματα προκειμένου να την πάρει μαζί της μέχρι την Ελλάδα.

Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Με αφορμή λοιπόν τις οικογενειακές καλοκαιρινές τους διακοπές, δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η μικρή Ada πόζαρε στον φακό του κινητού της αγαπημένης της μητέρας ενώ στο πλευρό της είχαν και το σκυλάκι της οικογένειας.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

Με μια φωτογραφία από τη βάπτιση της Ada μας συστήνει για πρώτη φορά την οικογένειά της

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύζυγός της Τζώνυ Καλημέρης έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Πρόσφατα μάλιστα έζησαν μεγάλες χαρές, καθώς βάπτισαν την κόρη της Ada, την μικρή που έχει υιοθετήσει το ζευγάρι, η οποία είναι αχώριστη με τη μαμά της. Μάλιστα και πριν τη βάπτιση η μαμά Χριστίνα έχει φροντίσει να μας χαρίσει πολλά στιγμιότυπα από τη μικρή. Ωστόσο για πρώτη φορά την είδαμε σε φωτογραφία με την υπόλοιπη οικογένειά της μέσα από μια ανάρτηση που έκανε και απεικονίζονται μετά τη βάπτιση της Ada.

Η τελετή της βάπτισης ήταν μοναδική και νονά μάλιστα της μικρής έγινε η Σίσσυ Χρηστίδου, που δυστυχώς έπρεπε να περιμένει λίγο μέχρι να...''δέσει'' η κουμπαριά, αφού βρέθηκε θετική στον covid-19 και έτσι έπρεπε την πρώτη φορά να αναβληθεί η βάπτιση μέχρι να αναρρώσει πλήρως η νονά. Πάντως στην τελετή ήταν υπέρλαμπρη, ενώ φωτογραφήθηκε στο τέλος και με την βαπτισιμιά της.

Η γνωστή σχεδιάστρια πόζαρε χαμογελαστή μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδερφές της.

Η Χριστίνα Κοντοβά σε στιγμιότυπο με την οικογένειά της