Πόζαρε ανέμελη φορώντας μόνο το μπικίνι της - Ακομπλεξάριστη και χωρίς ρετούς η Αλίκη Κατσαβού

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόζαρε ανέμελη φορώντας μόνο το μπικίνι της - Ακομπλεξάριστη και χωρίς ρετούς η Αλίκη Κατσαβού

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Αλίκη Κατσαβού. Έχοντας βρει και πάλι το χαμόγελο της μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, χαίρεται τη ζωή έχοντας πάντα στο πλευρό της το γιο τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει).

Έχοντας βρει λοιπόν λίγο χρόνο για τον εαυτό της αποφάσισε να βγάλει μερικές φωτογραφίες για το προφίλ της στο Instagram στο οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργή.

Η Αλίκη Κατσαβού πόζαρε στο φακό του κινητού της με μαύρο μπικίνι και δίχως ίχνος ρετούς, δείχνοντας πως είναι το κορμί της μετά τη γέννα του γιου της. Οι αναλογίες της είναι πολύ εντυπωσιακές και φαίνεται πως προσέχει την διατροφή της.

Η φωτογραφία της Αλίκης Κατσαβού με μαγιό

Αλίκη Κατσαβού φωτογραφία με μαγιό

Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Βουτσά

Η κάμερα του «Τι Λες Τώρα» συνάντησε, το πρωί της Κυριακής 13/3, στις κούνιες την Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο, ο οποίος πρόσφατα έκανε μια απρόσμενη κίνηση στο μνήμα του πατέρα του που είχε πάει να τον συναντήσει. Μάλιστα, ο μικρός του χρόνου πρόκειται να πάει στο δημοτικό. Όταν, δε, η Αλίκη Κατσαβού ρωτήθηκε για την καθημερινότητά της χωρίς τον Κώστα Βουτσα στο πλευρό της, η ίδια συγκινήθηκε αρκετά.

«Προσπαθώ να είμαι σωστή μαμά, όσο με βοηθάει το μυαλό, οι αντιλήψεις μου και οι γνώσεις μου. Ο Κώστας είναι εδώ, στην καρδιά του απλού κόσμου και πολύ περισσότερο σε μένα και στον Φοίβο, που είναι η οικογένειά μας. Δεν τον έχουμε ξεχάσει. Ο Κώστας είχε και πολλά να κάνει και πολλά να πει.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που συνάντησα τον Κώστα. Χωρίς αυτόν θα ήμουν μισή. Ο Κώστας με ολοκλήρωσε, μου χάρισε ένα παιδί και είναι ότι καλύτερο συνέβη ποτέ στην ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε ότι ακόμα δεν αισθάνεται έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Προς το τέλος της συνέντευξης εκείνη τραγούδησε για τον Κώστα Βουτσά τα «Ήσυχα βράδια» της Αρλέτας και δεν μπόρεσε να μην βουρκώσει.