«Θα θυμάμαι την όμορφη φωνή της...» - Θρήνος για τον Χρήστο Δάντη

Το έκανε γνωστό μέσα από το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα θυμάμαι την όμορφη φωνή της...» - Θρήνος για τον Χρήστο Δάντη

Αυτό το διάστημα, ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, περνά τις διακοπές του στο πλευρό της αγαπημένης του Ασημίνας Χατζηανδρέου, με την οποία ήταν για αρκετό καιρό χώρια εξαιτίας της συμμετοχής της στο Survivor, και τώρα καλύπτουν το χαμένο χρόνο.

Ωστόσο εδώ και δύο μέρες ο γνωστός καλλιτέχνης όπως φαίνεται περνά δύσκολες στιγμές, μιας και έφυγε από τη ζωή ένα δικό του άτομο, μια φίλη του και συνάδελφος με την οποία συνεργάστηκαν για αρκετά χρόνια, και με μία ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να πει και εκείνος το δικό του αντίο.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

«Πριν δύο βράδια πληροφορήθηκα πως έφυγε από κοντά μας η φίλη και συνάδελφος @vartoui. Είμαι τόσο μαγκωμένος από εκείνη την ώρα που δεν ξέρω τι να γράψω. Ένα είναι σίγουρο. Πως θα θυμόμαστε όλοι το γλυκό χαμόγελο και την γλυκιά κουβέντα για τον καθένα που γνώριζε. Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι την όμορφη φωνή, το πόσο αδικήθηκε από τον χώρο μας αλλά και την συνεργασία μας από το 1999 μέχρι στα μέσα του 2004. Καλό ταξίδι κορίτσι μου...» έγραψε φανερά θλιμμένος ο τραγουδιστής...

Θρήνος για τον Χρήστο Δάντη

Την θυμάστε; Η πρώτη γυναίκα του τραγουδιστή

Ο Χρήστος Δάντης ζει σήμερα έναν υπέροχο έρωτα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, το «βουνό» του Survivor 5, με τον κορυφαίο καλλιτέχνη πάντως να έχει απασχολήσει πολλάκις με την προσωπική του ζωή εδώ και δεκαετίες.

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι πως έχει ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του.

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο Χρήστος Δάντης κάνει τον πρώτο του γάμο με τη... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr