Με λευκό σλιπάκι και ημιδιάφανο τοπάκι - Χωρίς μισό ψεγάδι το καλλίγραμμο κορμί της Μέγκι Ντρίο

Η φωτογραφία που "έριξε" το Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό σλιπάκι και ημιδιάφανο τοπάκι - Χωρίς μισό ψεγάδι το καλλίγραμμο κορμί της Μέγκι Ντρίο

Για πολλούς είναι μία προσωπικότητα όπου κάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια ενώ για άλλους ένας ειλικρινείς και αληθινός χαρακτήρας που δεν φοβάται να πει την γνώμη του και ας προκαλέσει την δυσαρέσκεια κάποιων.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο (δείτε εδώ όσα ανέφερε πρόσφατα για τον ρατσισμό που έχει βιώσει) το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, της οποία θαυμάσαμε το κορμί, μέσα από μία νέα ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της Μέγκι Ντρίο

Το μοντέλο, ουκ ολίγες φορές, έχει δεχθεί κριτική για το αν πραγματικά είναι μοντέλο και αν αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το χώρο, και εκείνη δεν απαντά μόνο με λόγια αλλά και με αποδείξεις, και μία από αυτές είναι και η φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram.

Με ένα λευκό σλιπάκι λοιπόν, που αναδεικνύει τα ψηλά της πόδια και ένα ημιδιάφανο τοπάκι, διαγράφεται το γυμνασμένο κορμί της αλλά και οι απίστευτες αναλογίες της, ενώ τα σχόλια από κάτω είναι μόνο για να εκφράσουν τον θαυμασμό τους οι εκατοντάδες followers της.

Χωρίς μισό ψεγάδι το καλλίγραμμο κορμί της Μέγκι Ντρίο

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Το γνωστό μοντέλο, σε μία εξομολογητική θα λέγαμε συνέντευξη στην εκπομπή «Άρωμα ζωής» του ραδιοφώνου των Παραπολιτικών, και τη Σπυριδούλα Τριάντο, αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρα της, αλλά και για το θέμα υγείας που δεν γνωρίζαμε.

Σε δηλώσεις της λοιπόν μίλησε εκτενώς για το θέμα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, αναφέροντας μάλιστα και από ποιον το κληρονόμησε.

«Η μαμά μου παρακολουθούσε τα πάντα. Ήταν αυστηρός κριτής, ακόμα και πριν “φύγει” με έβλεπε και με συμβούλευε. Έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλείες μου, όλα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ωστρόσο η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε και στον πατέρα της και τον διαβήτη που κληρονόμησε από εκείνον. «Είμαι διαβητική και δε μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη αλλά το παλεύω» εξομολογήθηκε.

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί την Μέγκι Ντρίο