Κοιλιακοί που "βγάζουν μάτι" και δύο μέτρα πόδια - Φουλ ανανεωμένη η Μαρία Αντωνά στη Μύκονο

Πόζαρε με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοιλιακοί που

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης απολαμβάνουν ένα καλοκαίρι γεμάτο έρωτα, αφού κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός του εντοπίζει σε κάποια παραλία δεν σταματούν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται. Όσο βρίσκονται στη Μύκονο, λοιπόν, μοιράζονται διάφορες στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους, με τη δημοσιογράφο, ιδιαίτερα, να "βάζει φωτιές" με τις αναρτήσεις της με μαγιό.

Την Πέμπτη 18/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram, όπου πόζαρε φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, μπροστά σε έναν ολόσωμο καθρέφτη. Οι κοιλιακοί της "βγάζουν μάτι", ενώ τα καλλίγραμμα πόδια της φαίνονται δύο μέτρα. Δεν αναφέρουμε καν το μαύρισμά της, που την κάνει να μοιάζει με λατίνα σταρ. Φαίνεται φουλ ανανεωμένη και πράγματι οι διακοπές της έχουν κάνει καλό, αν κρίνουμε από την νέα της εικόνα.

Η Μαρία Αντωνά ποζάρει και μας δείχνει τους κοιλιακούς της και τα γυμνασμένα της πόδια

Μαρία Αντωνά

Το δημόσιο " Σ'αγαπώ" και οι τρυφερές ευχές του Άρη Σοϊλέδη για την ονομαστική εορτή της

Στο φετινό Survivor 5 ήταν και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Πλέον ο ίδιος είναι αχώριστος μαζί με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά μιας και ετοιμάζονται σιγά σιγά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Βέβαια, η 15η ημέρα του Αυγούστου για την Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερη καθώς είχε την ονομαστική της εορτή. Όπως ήταν λογικό ο αγαπημένος της σύντροφος δεν δίστασε να την ευχηθεί δημόσια με μια άκρως τρυφερή ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Μαρίας Αντωνά στην οποία δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά: «Να σε χαίρομαι αστέρι μου. Σ’αγαπώ».

Ανάρτηση Άρη Σοϊλέδη