Με γυμνασμένα μπράτσα και κοιλιακούς "φέτες" - Το πραγματικό σώμα του Αντώνη Σρόιτερ στα 47 του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με γυμνασμένα μπράτσα και κοιλιακούς

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του, Ιωάννα Μπούκη, έχουν προκαλέσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά τους το τελευταίο διάστημα, καθώς εντυπωσιάζουν το πλήθος με τις κοινές τους εμφανίσεις στην παραλία. Κανείς δεν φανταζόταν πως κάτω από τα πουκάμισα και τα σακάκια ο παρουσιαστής θα μπορούσε να κρύβει ένα τόσο γυμνασμένο κορμί.

Το αποδεικνύει, όμως, συνεχώς, διότι για άλλη μία φορά δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του κάτω από τους καταρράκτες, όπου οι κοιλιακοί του φαίνονται ξεκάθαρα, ενώ επίσης εντύπωση κάνουν τα γυμνασμένα του χέρια. Σε μία εντελώς αυθόρμητη στιγμή, ο ίδιος "έκλεψε" την παράσταση και έκανε τον κόσμο να μιλά για το σώμα του. Μάλιστα, το γεγονός πως διατηρείται τόσο καλά τον κάνει να δείχνει ακόμα πιο νέο, ενώ είναι ήδη 47 ετών.

Η φωτογραφία του Αντώνη Σρόιτερ με τους κοιλιακούς και τα γυμνασμένα χέρια του

Αντώνης Σρόιτερ

Δύο άντρες και μία ξανθιά στο πλευρό του παρουσιαστή για την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου του ALPHA

Ο τηλεοπτικός σταθμός του ALPHA ετοιμάζεται για την επερχόμενη σεζόν και ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια τρέιλερ από τις σειρές που θα παρουσιάσει το κανάλι, όπως του Σασμού, αλλά από διάφορες εκπομπές. Όσον αφορά την ενημέρωση, ο Αντώνης Σρόιτερ κρατά και πάλι τη σκυτάλη, καθώς θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ αυτού, ανακοινώνοντας την ημερομηνία της επιστροφής, αλλά και τα πρόσωπα που θα ολοκληρώσουν την ομάδα.

«O Alpha καινοτομεί και πάλι στην ενημέρωση. Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Παναγόπουλος και Λώρα Ιωάννου έρχονται να απαντήσουν στα μεγάλα, καθημερινά ερωτήματά σου. #alphanews από 5 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:50 με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ειδήσεις όπως είναι».