Θα "κάψει" συθέμελα όλο το παλάτι - Έτοιμη η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι

Οι φόβοι για όσα πρόκειται να αποκαλύψει μέσα από το βιβλίο του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θα

Νέα "βόμβα" μετά τις φήμες για τις απιστίες του Πρίγκιπα Ουίλιαμ πρόκειται να πέσει στο παλάτι της Αγγλίας και στην βασιλική οικογένεια, και αυτή τη φορά πρόκειται να τους ισοπεδώσει για τα καλά. Ο Πρίγκιπας Χάρι, πήρε το "πράσινο" φως για την αυτοβιογραφία του, και πολλοί φοβούνται για τα όσα εμπεριέχει.

Ήδη έχει φύγει από τα χέρια του η αυτοβιογραφία, στην οποία πολλοί πιστεύουν πως θα έχει λεπτομέρειες από το πολύκροτο διαζύγιο των γονιών του, αλλά και το Megxit που τον ανάγκασε να ζει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του Μέγκαν, έπειτα από τα όσα φημολογείται πως πέρασαν στο παλάτι.

Έτοιμη η "βόμβα" που ετοιμάζει να δημοσιοποιήσει ο Χάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες της «The Sun», ο δευτερότοκος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα τελείωσε τη συγγραφή των απομνημονευμάτων του για λογαριασμό του εκδοτικού οίκου Penguin Random House.

Έτοιμη η αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, έχει ολοκληρωθεί και η επεξεργασία του κειμένου από τους ειδικούς συγγραφείς του οίκου και η τελική εκδοχή του βιβλίου εξετάστηκε από τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του εκδοτικού οίκου, οι οποίοι άναψαν το πράσινο φως για τη δημοσίευσή του.

Με το σταγονόμετρο οι ευχές της βασιλικής οικογένειας στην Μέγκαν Μαρκλ

Μέρα χαράς για τους ''αποστάτες'' του παλατιού Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι, καθώς η Δούκισσα του Σάσεξ έχει γενέθλια και κλείνει τα 41 της χρόνια. Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα οι σχέσεις του ζευγαριού αναθερμάνθηκαν με το παλάτι μετά την παρουσία τους στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, οι ευχές από μέρες της βασιλικής οικογένειας ήταν λίγες και λιτές!

Μέγκαν και Χάρι, είχαν πρόσφατα τη χαρά να γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους κόρης Λίλιμπετ, οργανώνοντας της ένα μεγάλο garden party, με μια εντυπωσιακή τούρτα. Φίλος του ζευγαριού μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία της μικρής που από ότι φαίνεται μοιάζει εντυπωσιακά στα χρώματα στον μπαμπά της Χάρι.

Αρχικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ανάρτησαν μία φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ κι έγραψαν:

«Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στη Δούκισσα του Σάσεξ», ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης με παρόμοιο μήνυμα και σχεδόν την ίδια φωτογραφία.