Η αινιγματική ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη - Η γυναίκα που φημολογείται πως είναι η σύντροφός του

Έτσι υποστηρίζει το διαδικτυακό του κοινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η αινιγματική ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη - Η γυναίκα που φημολογείται πως είναι η σύντροφός του

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του, ειδικότερα μετά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, από όπου έγινε και ιδιαίτερα γνωστός ως Κωνσταντής.

Ο λόγος για τον λατρεμένο Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος μετά το τέλος της σειράς απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τη νέα σεζόν και το νέο επαγγελματικό του βήμα. Ο ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ταπεινός και δεν απασχολεί ποτέ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρά μόνο με ότι αφορά τη δουλειά του, όμως μία δημοσίευση στάθηκε αρκετή για να πάρει "φωτιά" το Instagram.

Αποκάλυψε την σύντροφό του ο Γιάννης Κουκουράκης;

Ο ηθοποιός ανήρτησε μία φωτογραφία από τις διακοπές του όπου απεικονίζεται μία κοπέλα, και σαν λεζάντα έβαλε μερικά emoji με τριαντάφυλλα, ενώ τα σχόλια από κάτω "έπεφταν βροχή" μιας και οι φαν του θεώρησαν πως αυτός είναι κάποιος τρόπος για να δείξει τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή, χωρίς ωστόσο εκείνος να παραδέχεται κάτι μιας και μπορεί να είναι φίλη του.

Η αινιγματική ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη

«Να σταματάτε στον δρόμο όταν...»

Μπορεί στην σειρά Άγριες Μέλισσες (που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία) να έπαιζε τον σκληρό, ωστόσο, ο Γιάννης Κουκουράκης έχει μια πολύ ευαίσθητη πλευρά και την έδειξε στο Instagram. Ο ηθοποιός μέσα από το προφίλ του θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα.

Ο ηθοποιός που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη έσωσε μια γάτα από διερχόμενο όχημα και έγραψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως πρέπει να προστατεύουν τα αδέσποτα ζώα.

«Να σταματάτε στον δρόμο όταν βλέπετε ζωάκια, μικρά – μεγάλα να κινδυνεύουν από διερχόμενα οχήματα! Μην προσπερνάτε αφήνοντας τα εκεί γιατί ξέρουμε όλοι τον επίλογο. Η Όλγα λοιπόν πήρε το όνομά της από την Βασιλίσσης Όλγας - Θεσσαλονίκη, τον δρόμο που σώθηκε σήμερα παρά τρίχα. Και θα παραμείνει μια όμορφη Σαλονικιά που θα μένει στην πόλη της αλλά και σε σπίτι πλέον, με τον άνθρωπό της. Happy end», έγραψε στο μήνυμά του.

Γιάννης Κουκουράκης αδέσποτη γάτα