«Πάμε για τα επόμενα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειο γάμου με τον Γαλακτερό

Το συγκινητικό στιγμιότυπο και οι δυο τους αγκαλιασμένοι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Πάμε για τα επόμενα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειο γάμου με τον Γαλακτερό

Είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που έχουν καταφέρει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και παρότι εκείνος είναι θρύλος για το ελληνικό μπάσκετ και εκείνη παρουσιάστρια, απασχολούν μόνο μέσω της δουλειάς τους και όχι της ζωής τους.

Ο λόγος για την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, οι οποίοι κλείνουν δέκα χρόνια γάμου, και εκείνη έκανε μία δημοσίευση στο Instagram, θέλοντας να πει δυο λόγια αγάπης για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην δουλειά και λίγα χρόνια αργότερα απόκτησαν μαζί μία κορούλα (δείτε την εδώ), στην οποία έχουν τρελή αδυναμία.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για τον Γαλακτερό

«Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου. Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά» έγραψε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά...

Η τρυφερή ανάρτηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειο γάμου με τον Γαλακτερό

Με φακίδες και χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Το πραγματικό της πρόσωπο

Μετά από την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Στούντιο 4» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ και όπως φαίνεται θα συνεχίσει δυναμικά και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ίδια θέλει να γεμίσει τις μπαταρέις της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι άκρως απαιτητική αλλά και ανταγωνιστική. Έτσι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μετά από το ταξίδι της στην Σύμη βρίσκεται πλέον στα Κύθηρα.

Μάλιστα, είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς απολαμβάνει να ποστάρει διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Έτσι, αυτή τη φορά θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων και το μόνο σίγουρο είναι το γεγονός πως είναι άκρως εντυπωσιακή.