Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελαχρινή και κούκλα - Αυτή είναι η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραμένει διαχρονικά μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα οι συνεντεύξεις της με τον Θανάση Αναγνωστόπουλου έχουν πάντα τρομερή απήχηση και ως προς τους καλεσμένους και ως προς την τηλεθέαση (δείτε εδώ ποιο είναι το τηλεοπτικό τους μέλλον).

Το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6 εκτός από τους συνεργάτες στο πλατό της εκπομπής την περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η κόρη της την επισκέφτηκε στην δουλειά της και η παρουσιάστρια ήταν παραπάνω από ενθουσιασμένη.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με την κόρη της

Φυσικά, μιας και είναι πολύ ενεργή στα social media ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την στιγμή της χαράς της για να την μοιραστεί με τους ακολούθους της.

«Όταν εμφανίζονται εκπλήξεις την ώρα της εκπομπής! #studio4 #motherdaughter #mygirl #Sophiefromgreece», έγραφε στο caption της ανάρτησής της.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει τι την ενοχλεί σε ένα καλεσμένο

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια της Ερτ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην Real L!fe και μεταξύ άλλων μίλησε για τους καλεσμένους που έρχονται στην εκπομπή της, στο Στούντιο 4, για το τι την ενοχλεί στην συμπεριφορά κάποιων αλλά και πως τους αντιμετωπίζει αν δεν υπάρχει χημεία.

Τι σε κουράζει σε έναν καλεσμένο;

Να περιαυτολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να μη θέλει να ανοιχτεί, να έρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στο μυαλό του. Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει για την εκπομπή της

Όταν λείπει η χημεία με τους καλεσμένους πως το διαχειρίζεσαι;

Αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σε μία συνέντευξη ή θέλει να πει μόνο συγκεκριμένα πράγματα, δεν επιμένουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά, αν δεν λειτουργήσει, θα χαιρετήσουμε ευγενικά μετά από 20 λεπτά και θα συνεχίσει ο καθένας τη δουλειά του. Δεν έχει συμβεί, όμως, πολλές φορές. Οι καλεσμένοι μας έρχονται γιατί το θέλουν και είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό.