Τρελά ερωτευμένη η Ευαγγελία Συριοπούλου - Πόζαρε στην αγκαλιά του κούκλου μελαχρινού συντρόφου της

«Εγώ κι εσύ μαζί»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρελά ερωτευμένη η Ευαγγελία Συριοπούλου  - Πόζαρε στην αγκαλιά του κούκλου μελαχρινού συντρόφου της

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής βιώνουν μια ιδιαίτερη περίοδο τον τελευταίο καιρό μετά από τον ερχομό του καρπού του έρωτά τους (δείτε εδώ φβτογραφία του γιου τους) καθώς είναι τρισευτυχισμένοι αφού έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Μάλιστα, αυτό τον καιρό απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των Ανέμων, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός μιας και είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση με τον σύζυγό της όπου ποζάρουν με θέα την θάλασσα.

Η ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Το μωράκι της μεγάλωσε και φωτογραφίζονται αγκαλιά

Μια πολύ τρυφερή της στιγμή μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram η γνωστή ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά «Έλα στη θέση μου». Συγκεκριμένα έκανε ένα Post στο οποίο είναι αγκαλιά με το γιό της σε ένα δωμάτιο του σπιτίου τ οποίο φαίνεται να έχει μετατραπεί σε playroom.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή.Συγκεκριμένα, στις 31 Οκτωβρίου 2021, η ηθοποιός γέννησε το πρώτο τους παιδί και από τότε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα στην κάμερα του «Happy Day» , μιλώντας για τους ρυθμούς της ζωής της μετά την γέννα (Δείτε εδώ πόσα κιλά κατάφερε να χάσει μέσα σε τρεις μήνες).

Η τρυφερή ανάρτηση της Συριοπούλου

Στο στιγμιότυπο κρατάει αγκαλία τον 7 μηνών γιό της ο οποίος είναι γυρισμένος πλάτη και έχει αλλάξει μόλις pamper.