Έριξε τις τιράντες του σουτιέν - Προκαλεί ''χαμό'' με τις αναλογίες και το καυτό μπικίνι της η Κεφαλά

Πόζαρε ανάμεσα σε φυτά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έριξε τις τιράντες του σουτιέν - Προκαλεί ''χαμό'' με τις αναλογίες και το καυτό μπικίνι της η Κεφαλά

Σε φάση διακοπών και ξεκούρασης βρίσκεται η Χριστίνα Κεφαλά, αφού μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram τη βλέπουμε να κάνει tour στα ελληνικά νησιά, αναστατώνοντας με την τελευταία της στάση την Κρήτη.

Το μοντέλο δείχνει να είναι στα καλύτερα της, αφού απολαμβάνει τα μπάνια και τις εξορμήσεις της, συνεχίζοντας με τη Ρόδο. Αυτή τη φορά πόζαρε ανάμεσα σε έναν κήπο, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα μπορντό μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει στο έπακρο τις αναλογίες της.

Μάλιστα για τους πολύ παρατηρητικούς, δε θα γινόταν να μην σχολιάσουμε το πόσο ανέμελη είναι, αφού είχε ρίξει τις τιράντες του μαγιό και και κοίταγε γεμάτη αυτοπεποίθηση το φακό του ανθρώπου, που την τράβαγε.

H Xριστίνα Κεφαλά ποζάρει στη Ρόδο με το μαγιό της

Xριστίνα Κεφαλά - Μαγιό

Θα την ξανά βλέπαμε στο Survivor;

Η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor 4 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/6 στο The 2night show και μεταξύ των όσων ανέφερε μίλησε για το πως βίωσε το παιχνίδι αλλά και το πως βλέπει σήμερα ως τηλεθεατής το reality.

H πρώην παίκτρια έχει δηλώσει δημόσια, πως δεν ήταν ικανοποιημένη με την απόδοση της μιας και αυτή μειώθηκε για συγκεκριμένους λόγους. Στην ερώτηση μάλιστα αν θα ξανά πήγαινε σε ένα all star game τόνισε πως το μόνο που θα λειτουργούσε ανασταλτικά για εκείνη θα ήταν το κομμάτι της πείνας και του φαγητού.

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει.

Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία».

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αλλά δεν αντέχω την πείνα… Εννοείται με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα» είπε η Χριστίνα Κεφαλά.