Διακοπές με φόντο το Αιγαίο - Πάνω στο σκάφος μαζί με τα παιδιά τους ο Καράβας και η Ψαρρού

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διακοπές με φόντο το Αιγαίο - Πάνω στο σκάφος μαζί με τα παιδιά τους ο Καράβας και η Ψαρρού

Δεν έχουν σταματήσει τα ταξιδάκια ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού. Ξεκίνησαν από τη Μύκονο, έφτασαν στην Κύθνο και ακολούθησαν η Μήλος, η Σέριφος, ο Πολύαιγος και άλλα πολλά νησιά στην πορεία. Πριν επιστρέψουν στη βάση και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις (δείτε εδώ το τρέιλερ του GNTM 5 με το μοντέλο στη θέση του κριτή) θέλησαν να εκμεταλλευτούν όλο τον ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Μάλιστα, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram δημοσιεύουν συχνά κάποιες από τις στιγμές τους σε αυτές τις τοποθεσίες και έχουν ξετρελάνει το κοινό τους, αφού τα προσωπάκια του γιου και της κόρης τους "κλέβουν" καρδιές και, από την άλλη, τα σώματά τους σε συνδυασμό με τα πανέμορφα τοπία δημιουργούν συγκλονιστικές εικόνες από τις αναμνήσεις που θα θυμούνται για πάντα.

Φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού στο Αιγαίο

Ραφαέλα Ψαρρού διακοπές με τον Γιώργο Καράβα

Γιώργος Καράβας - γιος

Ραφαέλα Ψαρρού - κόρη

Ραφαέλα Ψαρρού

Ραφαέλα Ψαρρού - Γιώργος Καράβας

Γιώργος Καράβας - κόρη

Γιώργος Καράβας - διακοπές

Ραφαέλα Ψαρρού - διακοπές

Γιώργος Καράβας

Ραφαέλα Ψαρρού - νησί

Σοβαρό ατύχημα για την σύντροφο του μοντέλου στην παραλία - Την τσίμπησε άγνωστο ζωύφιο στα οπίσθια

O Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του σύζυγος Ραφαέλα Ψαρρού απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κύθνο μαζί με τα παιδάκια τους, σκορπώντας σε όλο το νησί την λάμψη και τoν αέρα, που εκπέμπουν.

Την Ραφαέλα βλέπουμε να ξεκουράζεται και να βάζει ''φωτιές'' με τα αποκαλυπτικά μπικίνι, που επιλέγει να φορέσει και μάλλον, όπως φαίνεται εισέπραξε αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να έχει ένα ατύχημα στις διακοπές της.

Όπως έγραψε και η ίδια με ένα story, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την τσίμπησε κάτι στα οπίσθια και στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή αυτή με τους φίλους της.

«Όταν οι διακοπές σου ξεκινάνε κάπως έτσι ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις τέλεια.. Τι με τσίμπησε; Ανεμώνη».

Ραφαέλα Ψαρρού - Τσίμπημα