GNTM 5: «Προσδεθείτε απογειωνόμαστε!» - Στον αέρα το επίσημο trailer του νέου κύκλου

Ολική επαναφορά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
GNTM 5: «Προσδεθείτε απογειωνόμαστε!» - Στον αέρα το επίσημο trailer του νέου κύκλου

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να ξεκουράζεται και να περνά ξέγνοιαστες στιγμές στην Μύκονο, πριν επιστρέψει στην απαιτητική καθημερινότητα και στο GNMT5, ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης 18/8 βγήκε στον «αέρα» του Star το πρώτο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο.

H Βίκυς Καγιά επιστρέφει στη θέση του κριτή και πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ, και όπως δηλώνει και η ίδια, 5 χρόνια μετά τον πρώτο κύκλο δεν πίστευε πως η μόδα και το μόντελινγκ θα ενδιέφερε τόσο πολύ τον κόσμο.

Στον αέρα το επίσημο trailer του GNTM 5

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε και στο τρέιλερ, τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, είναι σαφώς πιο απαιτητικά και οι οι δοκιμασίες που θα υποβληθούν τα οι υποψήφιες θα είναι κρίσιμες. Μοντέλα που κρεμιούνται σε ύψη, αυτοκίνητα, δύσκολα concepts επιστρέφουν, και μας υπόσχονται καταστάσεις που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

"Aνυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν...''

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και με ένα story θέλησε να μοιραστεί τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, που αναμένεται να μην ευχαριστήσουν και πολύ το ελληνικό κοινό. Η ιδιότροπη κριτής πάντως φαίνεται να ανυπομονεί για τις αντιδράσεις που θα σηκώσουν οι αποφάσεις της καθώς, όπως έχει αποδείξει της αρέσει να προκαλεί.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων κρίθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό κύκλο, κυρίως λόγω των πυκνών φρυδιών της και του ντυσίματός της, που από πολλούς θεωρήθηκε ότι γίνεται απλά και μόνο για να προκαλεί. Πρόσφατα με αφορμή νέα σχόλια που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση είπε να υπενθυμίσει στους επικριτές της ποια είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Ποζάροντας άνετη στο φακό με ολόσωμη λάτεξ φόρμα και πανύψηλα παπούτσια με στρας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Aυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν οι 'Ελληνες τηλεθεατές, με το πόσο αγαπώ τα στοιχεία που μισούν στα μοντέλα».

Η ανάρτηση της Χατζηπαντελή από τα γυρίσματα του GNTM 5