Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Με μπουρνούζι στο μπάνιο του σπιτιού της η Ρούλα Κορομηλά

«Time για φουλ ενυδάτωση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Με μπουρνούζι στο μπάνιο του σπιτιού της η Ρούλα Κορομηλά

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ρούλα Κορομηλά να επιστρέφει και πάλι στην μικρή οθόνη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας καθώς είχε επιλέξει συνειδητά να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Εκεί, η ίδια απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τις καθημερινές της ασχολίες. Έτσι, το βράδυ της Πέμπτης (18/8) η γνωστή παρουσιάστρια η οποία έχει αφήσει την δική της ιστορία στην τηλεόραση θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η Ρούλα Κορομηλά πόζαρε στο μπάνιο τους σπιτιού της με το μπουρνούζι της ενώ στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήλιος,θάλασσα,αλάτι μια χαρά. Time για φουλ ενυδάτωση».

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά
Σούσουρο με την ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

«Μήπως μου λες ψέματα;» - Η αινιγματική και όλο νόημα ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στα social media και αναρτήσεις, που κατά καιρούς κάνει βλέπουμε να εκφράζει πολλά συναισθήματα της αλλά και να μοιράζεται προσωπικές στιγμές και πτυχές της, που μερικοί δεν γνωρίζουν.

Η αγάπη της για τα μικρά παιδιά είναι γνωστή και συχνά τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται με άτομα από το φιλικό της περιβάλλον αλλά και το ανιψάκι της. Η απόφαση να μην κάνει δικά της παιδιά ήταν κάτι που το έχει στηρίξει αφού είχε πολύ ωραίους άντρες στη ζωή της, με έναν πιο άγνωστο σε εμάς να ξεχωρίζει. Σε κάθε περίπτωση, είναι ευτυχισμένη με τις επιλογές της και σίγουρα δίνει την αγάπη της σε άλλα παιδιά, όπως σε αυτό που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram.

«Προτείνω ν ασχοληθείς πρώτα με τα ήσυχα κ ζουμερά μπιφτεκοαδερφακιά που σε θέλουν φίλη τους κ σε περιμένουν τόση ώρα.
Άσε που με τις «μαγικές» ικανότητες τους θα σου μάθουν και «μαγικά» κόλπα !!Θα βγεις δυνατή!
-Οι καημένες οι πατατούλες μόνες τους δλδ;
- Άστες καίνε τώρα κ είναι κ ζαβολιάρες! Δες. Σαν τον μαϊντανό πάνε και χώνονται παντού…Μην ανησυχείς Θα τις φροντίσω εγώ αυτές. -
Μήπως μου λες ψεματουριές ;
-Εγώ. Ποτέ
-Θα παίξεις με τις ζαβολιάρες;
Βεβαίως. Να δες ! παίζω αλλά καίνε οι ζαβολιάρες!(τις έφαγα ωστόσο).

Ρούλα - Παιδάκι