Ντυμένη στα λευκά λίγους μήνες πριν γίνει μαμά - Η νέα φωτογραφία της Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η νέα της ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη στα λευκά λίγους μήνες πριν γίνει μαμά - Η νέα φωτογραφία της Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Τελείωσαν οι διακοπές για την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς όπως δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επέστρεψε στην Αθήνα. Μπορεί οι λιγούρες της να είναι ακόμη περισσότερες, όμως η επιχειρηματίας δεν ξεχνά ποτέ τη δουλειά της, με αποτέλεσμα, μία ημέρα μετά την επιστροφή της, να βρεθεί απευθείας στο γραφείο.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 19/8, θέλησε να δείξει και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για να είναι άνετη και ταυτόχρονα σικ ποζάροντας μπροστά στον ολόσωμο καθρέφτη του ασανσέρ της πολυκατοικίας που διαμένει. Φόρεσε ένα λευκό και φαρδύ φορεματάκι, που έκρυβε την κοιλίτσα της, με μπλε λεπτομέρειες στο κάτω μέρος και σκίσιμο στα πλευρά της, ενώ έπιασε τα μαλλιά της έναν απλό κότσο και ολοκλήρωσε το σύνολο με μία τσάντα σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, αλλά και χρυσά πέδιλα.

Η νέα φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μαίρη Συνατσάκη

Πάνω σε ποδήλατο θαλάσσης με μαγιό και λευκό πουκάμισο ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαίρη Συνατσάκη απόλαυσε τις διακοπές της στην Κρήτη και ήδη από τις πρώτες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει, η κοιλίτσα της φαίνεται πως έχει αρχίσει να φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Τη Δευτέρα 15/8 προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου το μπεμπάκι της ξεπροβάλλει, για να ευχαριστήσει το κοινό της για της ευχές που έλαβε σχετικά με τη γιορτή για το όνομά της.

Η ίδια έχει εξηγήσει στο παρελθόν πως γιορτάζει στον Δεκέμβρη, όμως τόνισε πως νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη που ο κόσμος ξοδεύει από τον χρόνο του για να της ευχηθεί και μάλιστα την κάνουν να αισθάνεται διπλή χαρά κάθε φορά.

«Για ποιες από όλες τις ευχές να πρωτοευχαριστήσω δεν ξέρω. Αλλά στέλνω όλη την καλοσύνη πίσω σε όλους σας! Χρόνια πολλά σε ολάκερη την χώρα και έξτρα ευχαριστώ που με κάνετε να γιορτάζω δυο φορές τον χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της.

Μαίρη Συνατσάκη