Όλη η παραλία χάζευε την Βίκυ Καγιά να τραβά φωτογραφίες τον Κρασσά και τα παιδιά τους - Περήφανη μητέρα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Όλη η παραλία χάζευε την Βίκυ Καγιά να τραβά φωτογραφίες τον Κρασσά και τα παιδιά τους - Περήφανη μητέρα

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Το ζευγάρι μετρά 8 ολόκληρα χρόνια γάμου και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό απολαμβάνουν τις οικογενειακές τους διακοπές στην Μύκονο (δείτε εδώ βίντεο με το σκάφος τους) λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Από την άλλη, το γμωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social αφού δημοσιεύει.

Έτσι, αυτή τη φορά απαθανάτισει τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την ώρα που απολάμβανε τη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους, την 7χρονη κόρη τους, Μπιάνκα, και τον 4χρονο γιο τους, Κάρολο.

Η άκρως τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου - Τα τρυφερά τετ α τετ της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στην ξαπλώστρα

Στη Μύκονο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, Κάρολο και Μπιάνκα. Το ζευγάρι λατρεύει το νησί των ανέμων και το επισκέπτεται ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε πρόσφατα στο Nammos στην Ψαρρού, όπου απόλαυσαν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στην άμμο. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και του GNTM που επιστρέφει σε λίγους μήνες στις οθόνες μας, φορώντας μικροσκοπικό λευκό μπικίνι μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με τις απίστευτες αναλογίες της.

Όταν βγήκε ωστόσο από τη θάλασσα, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της οικογένειας της. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ με το σύζυγό της, χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι έχει συνηθίσει να τραβά όλη την προσοχή.

Το βίντεο Καγιά - Κρασσά από τη Μύκονου