Ξανθιά με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι κούκλα σύντροφος του Στέλιου Λεγάκη που περιμένει το πρώτο τους παιδί

Οι φωτογραφίες της στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξανθιά με αναλογίες μοντέλου - Αυτή είναι κούκλα σύντροφος του Στέλιου Λεγάκη που περιμένει το πρώτο τους παιδί

Ο Στέλιος Λεγάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πως πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μάλιστα, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε επίσης την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε σχέση τον τελευταίο χρόνο με την Ειρηάννα Συρίγου όπου είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Όπως είναι λογικό και οι δυο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν πως και πως τον ερχομό του αγαπημένου τους παιδιού.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε αρκετά για την σύντροφο του Στέλιου Λεγάκη, ωστόσο σύμφωνα με τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή η ίδια έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί από προηγούμενη της σχέση. Ωστόσο όπως θα δείτε παρακάτω η ίδια είναι κούκλα και έχει αναλογίες μοντέλου.

Η κούκλα σύντροφος του Στέλιου Λεγάκη, Ειρηάννα Συρίγου

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Στέλιου Λεγάκη

Μπορεί από τη μία να έχουμε ευχάριστα στην ελληνική showbiz με τη γέννα της Κατερίνας Στικούδη, ωστόσο δεν λείπουν και οι δυσάρεστες ειδήσεις, όπως αυτή του χωρισμού ενός αγαπημένου ζευγαριού.

Η είδηση αυτή έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας (18/10) μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο ένας από τους δύο.

Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη και την Τζένη Καζάκου, οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη μεταξύ τους σχέση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Στέλιος Λεγάκης, λέγοντας: «Δεν έχω δει ακόμα το σίριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, αλλά θα κάτσω να το τσεκάρω. Με την Τζένη είμαστε πλέον σε φιλικό επίπεδο, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό, εδώ και κάνα χρόνο».

Δείτε το βίντεο από το 1:20' και μετά.