Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στην παραλία - "Χαμός" με την πίσω όψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με λευκό μπραζίλιαν μπικίνι στην παραλία -

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, από τη μία πλευρά, ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της πλάνα, από την άλλη όμως, συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της και καθημερινά βρίσκεται και σε κάποια παραλία. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε, μάλιστα, τις προάλλες σε μία άκρως εντυπωσιακή και αποκαλυπτική εμφάνιση.

Είναι αθλήτρια και αυτό σημαίνει πως το κορμί της είναι γυμνασμένο σε κάθε σημείο, ωστόσο βλέποντας πως έχει διατηρηθεί σε τόσο καλή κατάσταση ακόμη και μετά το survivor 5, σημαίνει πως προσέχει πολύ τον εαυτό της και δεν παραμελεί τις προπονήσεις και τη διατροφή της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου εντυπωσίασε με τον λευκό της μπικίνι στην παραλία

Φόρεσε, λοιπόν, το λευκό της μπικίνι και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και βούτηξε στη θάλασσα, τραβώντας τα βλέμματα πάνω της, δείχνοντας και την πίσω όψη της.

Ασημίνα Χατζηανδρέου - μπικίνι

Ασημίνα Χατζηανδρέου - πίσω όψη

Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Ανατρίχιασα, δεν πίστευα στα αυτιά μου!»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, και αθλήτρια Ασημίνα Χατζηανδρέου, περνά τις διακοπές της με τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη, τον οποίο δεν είχε κοντά της για πολύ καιρό και τώρα αναπληρώνουν μαζί το κενό, όντας αχώριστοι και απολαμβάνοντας μαζί στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Πρόσφατα λοιπόν, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού, και μεταξύ άλλων έθιξε το θέμα για το Me Too, αλλά και για τα περιστατικά που έχει τύχει να ακούσει.

Ο αθλητισμός βγήκε μπροστά μέσα από την κυρία Μπεκατώρου και ξεκίνησε στη χώρα μας το κίνημα Me Too. Ποια είναι η άποψή σου για όλο αυτό;

Metoo. Στηρίζω κι εγώ τις γυναίκες που έχουν δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι δύσκολο να σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί αλλά γνωρίζω πολλά περιστατικά τα οποία όταν τα άκουσα ανατρίχιασα, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Η άποψή μου: Εάν υπάρχει πρόβλημα, να μιλάνε, να μην φοβούνται, να μην φοβάται κανείς να μιλήσει. Εν έτει 2022 είμαστε όλοι δίπλα ο ένας στον άλλον.

 Απίστευτο ξέσπασμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου