"Έσπασε" την σιωπή της η Ασημίνα Χατζηανδρέου για το νέο επαγγελματικό της βήμα

«Θα έκανα κάτι κοντά στη...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό Survivor 5. Μπορεί να μην κέρδισε ωστόσο κατάφερε να "κεντρίσει" τις καρδιές των τηλεθεατών όπου επί 6 ολόκληρους μήνες δεν έχαναν επεισόδιο για επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η πρώτην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς δεν δίστασε να αναφερθεί για το αν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Τηλεοπτικά θα ήθελες να κάνεις κάτι; Κι αν ναι, τι;

Δεν μπορώ να προσποιηθώ έναν άλλον χαρακτήρα, για αυτό εάν έκανα κάτι στην τηλεόραση, θα έκανα κάτι κοντά στη δουλειά μου κι αν μιλούσαμε για ρόλο, θα ήταν κάτι που θα ταίριαζε στη μαχητικότητά μου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε μία κατάθεση ψυχής για την πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor

Μέχρι σήμερα, ποια είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου νομίζω είναι όταν φάγαμε μετά από 23 σερί ήττες οι μαχητές.

Η πιο δύσκολη στιγμή;

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν αρρώστησε ο μπαμπάς μου κι ένιωθα ότι θα τον χάσω.

«Σηκωνόμουν κι έβλεπα..» - Συγκλονίζει η Ασημίνα για τις πιο δύσκολες ώρες μέσα στο Survivor

Ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του διαγωνισμού, και συζητήθηκε αρκετά και όσο ήταν στο Survivor, αλλά και όταν επέστρεψε, εξαιτίας της σχέσης της και της διαφοράς ηλικίας της με τον Χρήστο Δάντη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έδωσε μία πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το τι δυσκόλεψε περισσότερο με τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τις δυσκολίες στο Survivor

Τελειώνοντας το Survivor, τι είναι αυτό που άφησε στη ψυχή σου αυτή η εμπειρία;

Βγαίνοντας λοιπόν αντιλήφθηκα ότι κάποια πράγματα που είχα ως δεδομένα, έπρεπε τελικά να πασχίσω για αυτά για να τα αποκτήσω. Μου έμαθε λοιπόν την πειθαρχία, τη στέρηση και το σεβασμό απέναντι σε απλά πράγματα της ζωής.

Γνωρίσαμε την αληθινή Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι;

Ήμουν μόνο ο εαυτός μου σε αυτό το παιχνίδι. Μετά από ένα σημείο ξεχνούσα ότι μας τραβάνε και κάμερες. Έκλαιγα, θύμωνα, χαιρόμουν, άφηνα τον εαυτό μου να είναι αληθινός και νομίζω ότι αυτό εκτίμησε κι ο κόσμος.

Η πιο δύσκολη στιγμή σου μέσα στο παιχνίδι ποια ήταν;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο παιχνίδι ήταν την περίοδο που πεινάγαμε πολύ οι μαχητές κι ήθελα να τα παρατήσω, σηκωνόμουν κι έβλεπα μαυρίλες, δεν άντεχα αυτήν τη ζαλάδα, αυτή την πείνα. Νομίζω ότι εκεί πέρασα πολύ δύσκολα.