Αχώριστη η Γαστεράτου από τα παιδιά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της να παίζει με την νεογέννητη κόρη της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστη η Γαστεράτου από τα παιδιά της - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της να παίζει με την νεογέννητη κόρη της

Την πιο ευχάριστη περίοδο βιώνει τον τελευταίο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου καθώς πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδιάκι της ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την οικογένειά τους.

Η ραδιοφωνική παραγωγός από τη μέρα που γεννήθηκε η μικρή της κόρη δεν έχει σταματήσει να κάνει διάφορες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή αφολυ απολαμβάνει να μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Μπορεί ως μητέρα να είχε μεγάλη αγωνία για την πρώτη αντίδραση του μικρού Γιώργου στο καλωσόρισμα της αδερφής του, ωστόσο χάρηκε πολύ με αυτή τη νέα προσθήκη στο σπίτι. Έτσι, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ο μικρός Γιώργος να παίζει με την λίγο ημερών αδερφή του.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου

«Είναι τόσα πολλά...» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο μιας και πλέον έχει τα πάντα και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Ο λόγος για την Μαντώ Γαστεράτου η οποία πλέον έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της έχοντας πλέον και τα δύο της παιδάκια μαζί της, και δεν χορταίνει να τα κοιτάει μαζί.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, "βομβαρδίζεται" ακόμη από ευχές για τον ερχομό της κόρης της, ενώ μέσα από μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες αλλά να δώσει και ένα δικό της μήνυμα.

Τα γλυκά λόγια της Μαντώς Γαστεράτου

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης! Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου μετά την επιστροφή της στο σπίτι