Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε - Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε πασαλειμμένη με άργιλο

"Βροχή" τα likes στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε - Η Δανάη Μπάρκα πόζαρε πασαλειμμένη με άργιλο

Λίγο καιρό πριν βγει στον αέρα του MEGA εκπομπή «Πάμε Δανάη» (δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ), η Δανάη Μπάρκα προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο γίνεται τις καλοκαρινές της διακοπές μακριά από την επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που βλέπουμε να έχει ποζάρει με φόντο την θάλασσα καθώς είναι ξεκάθαρο ότι είναι η μεγάλη της αγάπη.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε αργιλοθεραπεία καθισμένη σε ένα βράχο και ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «{a day well spent} ή αλλιώς {μια πανέμορφη μέρα χωρίς σήμα στο κινητό μέσα στο νερό χωρίς πολύ κόσμο πασαλειμμένοι με άργιλο}».

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

«Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα»

Πριν λίγο καιρό παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μεταξύ των όσων δήλωσε δε μπόρεσε και να μην αναφερθεί στον ρόλο, που παίζει ο έρωτας στη ζωή της αλλά και στο πιο δύσκολο περιστατικό, που είχε να αντιμετωπίσει ως παρουσιάστρια.

Σίγουρα με τη μέχρι τώρα εμπειρία της έχει τύχει πολλές φορές να έρθει σε δύσκολη θέση, να συγκινηθεί, να νευριάσει, ακόμα και να μην ξέρει απόλυτα πως να διαχειριστεί μια κατάσταση στον αέρα. Αυτό όμως, που την έκανε να ''θολώσει'' πέραν της Ουκρανίας, ήτα το όλο ζήτημα με τα τρία παιδιά στην Πάτρα.

Πόσο άλλαξε η ζωή του από τη στιγμή που έγινες κεντρική παρουσιάστρια;

Η ίδια και χειρότερη με τους φίλους μου και τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Άλλωστε, ούτε εκείνοι έχουν αλλάξει. Είναι οι ίδιοι εδώ και πολλά χρόνια. Προφανώς είμαι πιο προσεκτική σε δημόσιους χώρους για διάφορους λόγους, όμως είμαι, νομίζω, η ίδια, τρελή φίλη τους. Που οργανώνω εκδρομές, πάρτι, χορούς και όλη μέρα δουλεύω στα τηλέφωνα.

Ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που δυσκολεύτηκες να διαχειριστείς στον αέρα;

Σίγουρα οι στιγμές με τον πόλεμο της Ουκρανίας. Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα και το σοκ μου μπροστά σε αυτά που έβλεπα να συμβαίνουν.

Επίσης η υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, θυμάμαι απλώς να κοιτάω στα μάτια τον Άρη, τη Δέσποινα και τον Γιώργο και στα διαλείμματα να μιλάω με τη Δήμητρα, την αρχισυντάκτριά μας, και να είμαι σε κατάσταση απελπισίας. Είμαι αρκετά ευαίσθητη, οπότε τέτοιες καταστάσεις με διαλύουν.

Δανάη Μπάρκα

Ένιωσες ποτέ στη μέχρι τώρα πορεία σου πως σε αντιμετωπίζουν σαν την κόρη της Σταυροπούλου και όχι σαν τη Δανάη;

Φυσικά. Δεν κρατάω ωστόσο τα κακά. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την οικογένειά μου. Με έμαθαν να δίνω, να αγαπάω, να σέβομαι, να δουλεύω σκληρά και να κάνω τους γύρω μου να χαμογελούν όταν μπορώ.

Αρα, πώς γίνεται να μην αισθάνομαι τιμή που μεγάλωσα με εκείνους; Αγαπώ τους γονείς μου και χαίρομαι να έχω την ταμπέλα «κόρη τους».