«Από μικρή ηλικία αποφάσισα ότι...» - "Απασφάλισε" η Σοφία Καρβέλα για την αντιδραστική συμπεριφορά της

Η χιουμοριστική της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Από μικρή ηλικία αποφάσισα ότι...» -

Η Σοφία Καρβέλα, κατά την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη αντιμετώπισε μερικά προβλήματα που της έριξαν την ψυχολογία στα τάρταρα, όμως απ' ότι φαίνεται κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον παλιό καλό εαυτό της. Είναι γεγονός πως της αρέσει να κάνει χιούμορ με την κάθε ευκαιρία, ενώ πολύ συχνά σχολιάσει διάφορα πράγματα που της κάνουν εντύπωση και περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από αυτό.

Έτσι, την Παρασκευή 19/8, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ατάκα που τη άρεσε, σχετικά με την συμπεριφορά των ανθρώπων και έπειτα έδωσε την δική της οπτική με τον δικό της ευχάριστο και αστείο τρόπο.

Η επική ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε η ατάκα που εντόπισε στο διαδίκτυο.

Και απάντησε: «Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σοφία Καρβέλα

''Zητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα...''

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια γυναίκα που φροντίζει πολύ το σώμα της. Μάλιστα συχνά μοιράζεται βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, όπου δείχνει στους fans της ασκήσεις, προτρέποντας τους έτσι να ασκηθούν και οι ίδιοι. Αυτή η υπερπροβολή φαίνεται να ενόχλησε κάποιους και έτσι η Καρβέλα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα, χωρίς ωστόσο να κατανοεί για ποιο λόγο δέχεται τόση κριτική.

Άλλωστε ένα όμορφο κορμί ή ευρύτερα ένα κορμί που σφύζει από υγεία δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται και η Καρβέλα το διαθέτει, Την είδαμε πρόσφατα και σε φωτογραφία με μαγιό, όπου θα διαπιστώσετε πως βρίσκεται στα πιο αδύνατά της. Η γυμναστική έχει αποδώσει καρπούς αφού οι κοιλιακοί της διαγράφονται έντονα, και η φυσική της κατάσταση ως είναι επακόλουθο της δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Απάντησε λοιπόν στους επικριτές της:

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.
Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε.

Η απάντηση της Σοφίας Καρβέλα στους επικριτές της