Στην θάλασσα με το μαγιό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περίπου 3 μήνες πριν γεννήσει

Το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην θάλασσα με το μαγιό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περίπου 3 μήνες πριν γεννήσει

Όπως είναι γνωστό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στην Ρόδο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της και θέλει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα αυτή την όμορφη περίοδο που περνάει, με σκοπό να την προστατεύσει από τα media.

Το βράδυ της Πέμπτης το ζευγάρι απόλαυσε ένα ρομανικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα, ενώ σήμερα 19/8 πήγαν στη θάλασσα για να κάνουν τις βουτιές τους λίγο πριν ο ήλιος ξεκινήσει να καίει αφόρητα.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη θάλασσα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τη θάλασσα, χωρίς βέβαια να μας δείξει με ποιον είναι ή την κοιλίτσα της.

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες της Σπυροπούλου που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη

Όταν μέσα στο κατακαλόκαιρο άλλες παρουσιάστριες τρέχουν και δεν φτάνουν για να κλείσουν συμφωνίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα, αυτήν της εγκυμοσύνης, και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και άγχη για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν έχουμε ξαναδεί το ζευγάρι να περνά τόσο χαλαρές στιγμές σε ένα οικογενειακό -και όχι κοσμικό– νησί και φυσικά ο λόγος που συμβαίνουν όλα αυτά είναι ο... πελαργός!

Οι δυο τους επομένως προτίμησαν το φετινό καλοκαίρι να βρεθούν μακριά από παπαράτσι και φλας, στο νησί της Νάξου, παρά όμως όλες τις προφυλάξεις που πήραν, τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τον φακό τού YOU, που τους έπιασε σε αποκλειστικά στιγμιότυπα. Στο beach bar “Tortuga” της Νάξου, στην περιοχή της Πλάκας, και ενώ ακόμα δεν είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, το ζευγάρι περνούσε ξένοιαστες στιγμές στην ξαπλώστρα, κάνοντας ελάχιστες -ή και καθόλου- κοσμικές εξόδους.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Κωνσταντίνα προτίμησε να καθίσει τις περισσότερες ώρες κάτω από την ομπρέλα με ένα βιβλίο, δίπλα στον αγαπημένο της, ενώ φαίνεται να έχει “αποχωριστεί” την μέχρι πρότινος υπέροχη και αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με ελάχιστα επιπλέον κιλά στην περιοχή της μέσης και της περιφέρειας. Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και από πάνω παρεό, που δεν αποχωρίστηκε σχεδόν καθόλου, προφανώς και ήθελε να κρύψει επιμελώς από τους λιγοστούς λουόμενους της συγκεκριμένης παραλίας την κοιλίτσα της που φαίνεται όλο και περισσότερο...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εγκυμοσύνη αποκλειστικό Youweekly.gr

Η παρουσιάστρια, που είναι αποφασισμένη να κρατήσει την πιο ωραία στιγμή της ζωής της μόνο για τους πολύ δικούς της ανθρώπους, δεν έχει μέχρι σήμερα παραδεχτεί αλλά ούτε και διαψεύσει το ευτυχές γεγονός, παρόλα αυτά οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα. Όσο για τον επιχειρηματία, και εκείνος με τη σειρά του λέγεται ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν μαζί με τη γυναίκα της ζωής του τις ωραιότερές τους στιγμές, περιμένοντας το μωράκι τους. Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε ένα καινούργιο σπίτι, μεγαλύτερο από αυτό που έμεναν στη Βούλα (δείτε το εδώ), αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις και μάλλον το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους θα το περάσουν εκεί...

Πότε παντρεύονται Σπυροπούλου & Σταθοκωστόπουλος

Πότε θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού και πότε θα επισημοποιήσουν την σχέση τους είναι ένα αναπάντητο μέχρι στιγμής ερώτημα, αφού ούτε και οι ίδιοι έχουν την απάντηση αλλά και να την είχαν, την κρατάνε ως επτασφράγιστο μυστικό. Το σίγουρο είναι ότι στα δύο χρόνια της σχέσης τους ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έχει κάνει απανωτές προτάσεις γάμου στο κορίτσι του προκειμένου να την πείσει να πει το πολυπόθητο “ναι”!

Ερωτευμένοι από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε ο ένας τον άλλον, το ζευγάρι συζεί σχεδόν από τους πρώτους κιόλας μήνες της γνωριμίας του, οπότε ο γάμος δεν τους απασχόλησε ποτέ ιδιαίτερα. Όσο για τα επαγγελματικά της Κωνσταντίνας, αυτά θα περιμένουν, γιατί τώρα πια έρχονται σε δεύτερη μοίρα μετά την εγκυμοσύνη και το μωρό που της έχει αλλάξει τη ζωή...