Επική στιγμή για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Η ερώτηση σε Ινδονήσια που έφερε τα πάνω κάτω

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική στιγμή για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Η ερώτηση σε Ινδονήσια που έφερε τα πάνω κάτω

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο εξωτικό Μπαλί και όπως φαίνεται περνούν απίθανα λίγο πριν επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μιας και ο γνωστός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του MEGA.

Συγκεκριμένα, και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς δεν διστάζουν να δημοσιεύουν διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να δοκιμάσουν καφέ και τσάι στην Ινδονησία με τους ντόπιους να τους προσφέρουν 25 διαφορετικά είδη. Έτσι, ρώτησε τη γυναίκα που τους παρουσίαζε τις γεύσεις «που είναι η τουαλέτα».

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δύσκολες ώρες για την Γερονικολού και τον Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Έπεσαν θύματα κλοπής

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολάμβαναν τις πρώτες τους στιγμές στην εξωτική Ινδονησία και ζούσαν την εμπειρία σαν σωστοί τουρίστες, ωστόσο η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως συνέβη κάτι τραγικό, που τη στεναχώρησε πολύ, ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε σχετικά με την υγεία της.

Πριν από λίγο διάστημα, μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ζευγαριού και χάθηκαν αντικείμενα μεγάλης αξίας και τώρα κατά την απόδρασή τους συνειδητοποίησαν πως έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τα πράγματά τους, ζώντας τον ίδιο εφιάλτη ξανά. Παρόλα αυτά, η ίδια θεωρεί πως πλέον πρέπει να δίνει σημασία και να νοιάζεται μόνο για τους ανθρώπους και τα ζωάκια της.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Γερονικολού