Εχθροί στο Διαφάνι αγκαλιασμένοι στους Παξούς - Η τυχαία συνάντηση του Γκοτσόπουλου με τον Κακούρη στο όμορφο νησί

Η συγκινητική φωτογραφία μετά το τέλος της σειράς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εχθροί στο Διαφάνι αγκαλιασμένοι στους Παξούς - Η τυχαία συνάντηση του Γκοτσόπουλου με τον Κακούρη στο όμορφο νησί

Αν και συγγενείς, μέχρι το τέλος της σειράς ήταν ορκισμένοι εχθροί, και ίσως ο πόνος μαλάκωσε επειδή βοήθησε την γυναίκα του να γλυτώσει, όμως ποτέ δεν είδαμε την ουσιαστική τους συμφιλίωση. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών (δείτε εδώ τα όσα είπε ο Γκοτσόπουλος για το τέλος της σειράς).

Η τυχαία συνάντηση τους στους Παξούς

Όπως όλα δείχνουν και χωρίς να το έχουν συνεννοηθεί, οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν για διακοπές στο ίδιο νησί, και θα λέγαμε πως η μοίρα τους φέρνει κοντά και μετά τη σειρά.

Στους Παξούς λοιπόμ απολαμβάνει τις διακοπές του ο Λεωνίδας Κακούρης τις τελευταίες ημέρες, καθώς εκεί πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο , αλλά τυχαία «έπεσε» πάνω στον πρώην συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, με τον Δημήτρη να σχολιάζει: «Θείος και ανιψιός σε ένα παράλληλο σύμπαν».

 Η τυχαία συνάντηση του Γκοτσόπουλο με τον Κακούρη στο όμορφο νησί

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει για τον ρόλο του στο Μαύρο Ρόδο

Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν και το Διαφάνι δεν θυμίζει σε τίποτα τις εικόνες που παρακολουθούσαμε όλο αυτό το διάστημα από τις οθόνες μας. Οι πρωταγωνιστές της σειράς τραβούν τον δικό τους δρόμο και συνεχίζουν τη ζωή τους με νέα επαγγελματικά σχέδια και βήματα. Ο Λεωνίδας Κακούρης, μάλιστα, ο "μεγάλος" Σεβαστός, μετακομίζει στην καινούρια σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο.

Έτσι, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και μίλησε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, αλλά και την υπόθεση του σίριαλ, δίνοντας μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν την επόμενη σεζόν. Τόνισε, επίσης, και ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συμμετέχει σε αυτό το έργο.

Την επόμενη σεζόν περιμένουμε να σας δούμε στη νέα παραγωγή του Mega, το Μαύρο Ρόδο.

Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι.

Λεωνίδας Κακούρης

Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες.