«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ...» - Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες και τη Λενιώ του

Η συγκινητική ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ...» - Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες και τη Λενιώ του

Η αγαπημένη σειρά «Άγριες μέλισσες» ρίχνει οριστική αυλαία, την Πέμπτη 7/7 με διπλό επεισόδιο μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν και όλοι οι συντελεστές της είναι συγκινημένοι. Ένας ένας οι ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα, όπως έκανε πρόσφατα και η Θεοφανία Παπαθωμά.

Έτσι και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει τη σειρά αλλά και τη «Λενιώ» του που επί τρεις σεζόν πέρασαν τα πάνδεινα για να είναι μαζί. Το τελευταίο cut της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα την τελευταία του σκηνή με την Μαρία Κίτσου δημοσίευσε τη Δευτέρα 4/7 ο ηθοποιός στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

«”Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς!” Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00 μ.μ. τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα!

Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα! Υ.Σ. Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!» ήταν τα συγκινητικά του λόγια.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το τέλος του Λάμπρου και της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες - «Πιστεύω ότι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11/3 ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μετά την εξομολόγησή του για την Μαρία Κίτσου, μίλησε για το πιθανό τέλος του Λάμπρου και της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες.

Εμείς βέβαια ήδη γνωρίζουμε αναλυτικά τι θα συμβεί στους δύο αγαπημένους πρωταγωνιστές (δείτε εδώ το τέλος τους), ωστόσο και ο ίδιος ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε λόγο για ένα happy end, το οποίο βέβαια μπορεί να συνοδευτεί από απώλειες.

«Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε… πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.