Άλλος άνθρωπος η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Με αφέλειες και τρέσες μέχρι τη μέση το "ελαφάκι" του GNTM

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλος άνθρωπος η Άννα Μαρία Ηλιάδου - Με αφέλειες και τρέσες μέχρι τη μέση το

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, το "ελαφάκι" του Άγγελου Μπράτη στο GNTM 2, φαίνεται πως βαριέται αρκετά εύκολα και θέλει να αλλάζει διαρκώς το look και την εμφάνισή της. Η τελευταία αλλαγή που έκανε είχε σχέση με τα μαλλιά της, τα οποία έγιναν ακόμη πιο ξανθά και πιο μακριά.

Παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έκοψε και αφέλειες, όπως αποδείχθηκε μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και το αποτέλεσμα της ταιριάζει απόλυτα. Το πρόσωπό της αναδεικνύεται ακόμη πιο πολύ και είναι κάτι εντελώς έξω από τα νερά της.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Άννα Μαρίας Ηλιάδου

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Από το GNTM, πρωταγωνίστρια σε σειρά του ΣΚΑΙ - Το νέο επαγγελματικό βήμα του μοντέλου

Στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η Άννα Μαρία Ηλιάδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 και από το οποίο αναδείχθηκε και νικήτρια, κατά το ήμισυ βέβαια, μιας και μοιράστηκε το έπαθλο με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Συγκεκριμένα, το όμορφο νεαρό μοντέλο που πρόσφατα έκανε και μια ανανέωση στην εμφάνισή του, αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και έτσι θα δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ με τίτλο «Άγρια Γη» στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη.

undefined

Η σειρά έχει να κάνει με έναν άντρα άντρα που επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.