Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το ''ελαφάκι'' του GNTM έκανε την πιο καυτή αλλαγή στην εμφάνισή της

Μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ηλιάδου: Το ''ελαφάκι'' του GNTM έκανε την πιο καυτή αλλαγή στην εμφάνισή της

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε ως ένα ντροπαλό όμορφο κορίτσι μαθημένη στα γαλλικά και στο πιάνο από τις οντισιόν του GNTM. Το παρουσιαστικό της αλλά και η μεγάλη της εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι, όπου μεταμορφώθηκε σε γυναίκα, της χάρισαν την πρώτη θέση από κοινού με την Κάτια Ταραμπάνκο. Πρόσφατα όπως διαπιστώσαμε από το λογαριασμό της στο instagram έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και της πάει συγκλονιστικά!

Πέρα από το μόντελινγκ που την καταξίωσε η Άννα Μαρία Ηλιάδου αποκάλυψε ότι έχει και άλλη μια πηγή εισοδήματος, αφού οι ευκαιρίες για να κάνεις καριέρα με λεφτά στο χώρο είναι ελάχιστες. Και καλά έκανε, αφού πλέον από το συγκεκριμένο μέσο βγάζει λεφτά πολύς κόσμος και φυσικά μπορεί να το συνδυάσει με το επάγγελμά της.

Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της Άννας - Μαρίας Ηλιάδου

Το μοντέλο λοιπόν έγινε ξανθιά, ενώ μάκρυνε και κατά πολύ τα μαλλιά της. Η αλλαγή δεν θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακή, αφού δε θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που γνωρίσαμε στις οντισιόν.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε η πιο καυτή ξανθιά

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έγινε η πιο καυτή ξανθιά και δε θυμίζει το ''ελαφάκι'' που ξέραμε

Aπάντησε στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Mad Clip

9 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο του MadClip, και λίγες ώρες αφότου βγήκε το τελικό πόρισμα που επιβεβαίωσε για ποιον λόγο ο τράπερ έχασε την ζωή του (δείτε το εδώ), η Άννα Μαρία Ηλιάδου έσπασε την σιωπή της και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση που είχαν οι δυο τους, λίγο πριν εκείνος φύγει από την ζωή.

Υπενθυμίζουμε πως, στο γνωστό μοντέλο χρεώθηκε σχέση με τον δημοφιλή ράπερ Madclip. Μάλιστα λίγο καιρό πριν εκείνος φύγει από τη ζωή είχε κυκλοφορήσει βίντεο που τους έδειχνε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές. 9 μήνες μετά την τραγική απώλεια του Madclip, το μοντέλο απάντησε και για τη σχέση της με τον αδικοχαμένο ράπερ.

«Ο μόνος άντρας που μιλάω είναι ο booker μου, τίποτα άλλο. Έχει γραφτεί ότι έχω σχέση με άνθρωπο που δεν είχα. Δεν είχα σχέση μαζί του. Δεν θέλω να συζητήσω για αυτό δεν το έχω συζητήσει κιόλας. Ξέρω εγώ τι έγινε και αυτό είναι που μετράει», σημείωσε η Άννα – Μαρία Ηλιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

H ίδια, μίλησε και για το «GNTM», το οποίο την ανέδειξε. Όπως είπε, είναι σα να μην έλειψε ποτέ η Βίκυ Καγιά ενώ σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που αντικατέστησε το μοντέλο και παρουσιάστρια…