Ούτε από αλκοόλ, ούτε από ναρκωτικά - Το τελικό πόρισμα για το τροχαίο του Mad Clip

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα της οικογένειας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ούτε από αλκοόλ, ούτε από ναρκωτικά - Το τελικό πόρισμα για το τροχαίο του Mad Clip

Ο θάνατος του Mad Clip όσος καιρός και να περάσει θα αποτελεί πάντα μια είδηση, που προκαλεί τεράστια θλίψη στο κοινό και στην οικογένεια του. Λίγο μετά την κυκλοφορία του δίσκου του τράπερ χωρίς να είναι στη ζωή, βγήκε και το τελικό πόρισμα για τις συνθήκες του τροχαίου.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Χαμογέλα και πάλι'' την Κυριακή 19/6 έγινε γνωστό πως ο ίδιος δεν είχε καταναλώσει πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ ή ναρκωτικά. Εν τέλει ο λόγος, που είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ήταν η απώλεια ελέγχου του αυτοκινήτου, που ο ίδιος οδηγούσε.

Το τελικό πόρισμα για το τροχαίο του Mad Clip

«Το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό. Ήταν η άτυχη στιγμή, ούτε κόντρες, ούτε αλκοόλ, ούτε ναρκωτικά. Ήταν η κακιά στιγμή, για κάποιον λόγο του έφυγε το όχημα. Προσπάθησε να κάνει ανάποδο τιμόνι, πάτησε ενστικτωδώς το φρένο, με αποτέλεσμα να κάνει μια στροφή 180 μοιρών και να καρφωθεί στην κολώνα.

Δεν ισχύει ότι έκανε κόντρες, ήταν ξεκάθαρος ο πραγματογνώμονας».

Η τελευταία επιθυμία του Mad clip πριν φύγει από τη ζωή

O ξαφνικός θάνατος του Madclip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στεναχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε αλλά και την οικογένεια του. Η είσοδος όμως της αδερφής του Άσπα στο χώρο, έχει μειώσει σε ένα σημείο τον πόνο της απουσίας του.

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα και την Τετάρτη 25/5 παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο The 2night show, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της. Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε:

Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».