Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip - Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι και οικογένεια

«Money And Drugs Can’t Live In Poverty»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip - Σε κλίμα συγκίνησης φίλοι και οικογένεια

Μετά την τεράστια επιτυχία της αδερφής του στο ξεκίνημά της στην μουσική βιομηχανία, ο Mad Clip συνεχίζει να ζει όπως φαίνεται μέσα από τα τραγούδια του, καθώς κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» μιας και τα αρχικά γράμματα αποτελούν το όνομά του.

Τεράστια η συγκίνηση των δικών του ανθρώπων

Με χαρά και συγκίνηση, η Capital Music και η Panik Records το κυκλοφόρησαν, και η κίνηση αυτή αποτελεί είναι ένα φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που το κοινό του λάτρεψε και συνεχίζει να λατρεύει. Οι συνεργάτες και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα τραγούδια του, Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, τα «Rockstar», «Brookie» και «Coupe».

Επίσης, υπάρχουν τραγούδια, όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets», συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats με επιμέλεια του Skyve.

Χαμογελάει ξανά μετά τον θάνατο του Mad Clip η Αρετή - Αποκλειστικές φωτογραφίες από δημόσια έξοδό της

Λίγους μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, η Αρετή, η επί χρόνια σύντροφός του, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της. Το βράδυ της Δευτέρας (11/4) λοιπόν, η νεαρή κοπέλα έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκδήλωση της Panik Records για την απονομή του πλατινένιου δίσκου της Ζόζεφιν. Εκεί συναντήθηκε με την Έλενα Τσαγκρινού, η οποία έκανε την πρώτη της κοινή εμφάνιση με τον νέο της σύντροφος μετά τον χωρισμό της από τον Mike, τον DJ Stephan.

H Αρετή δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον φωτογραφικό φακό και φρόντισε να απολαύσει την βραδιά μαζί με τους φίλους της.

Αρετή δημόσια έξοδοςΑρετή Mad Clip

TAGS