Mad Clip: Πότε βγαίνει ο τελευταίος δίσκος του

Θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can't Live In Poverty»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mad Clip: Πότε βγαίνει ο τελευταίος δίσκος του

Μπορεί να έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ωστόσο συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του, με τους φίλους του να είναι συντετριμμένοι μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can't Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Πότε βγαίνει ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip

Το «Money And Drugs Can't Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, όπως αναφέρει το askunfunk. Μεταξύ των tracks θα υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Εκατομμυριούχος» και «Streets», καθώς και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Πότε βγαίνει ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip 

Επίσης, θα υπάρχουν ένα ή δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα «ανέβει» στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον Mad Clip.

Το executive producing του «Money And Drugs Can't Live In Poverty» θα κάνει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του και θα κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική του οικογένεια, την Capital Music.

«Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα» - Η νέα συγκινητική ανάρτηση της πρώην του Mad Clip

Τρεις μήνες έχουν συμπληρωθεί από την ημέρα του τραγικού θανάτου του Mad Clip και έτσι, η πρώην σύντροφός του, Κατερίνα Ψύχου, μετά την ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok, έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στον τράπερ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες όμως για μένα είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα. Μπορεί όλο αυτό να κράτησε λίγο αλλά ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου. Οφείλω τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές σε σένα. Λείπεις αλλά είσαι κάθε μέρα στο μυαλό και στη καρδιά μου.

Θα έκανα τα πάντα για να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ζήσω περισσότερες στιγμές μαζί σου, γιατί εγώ γνώρισα τον Mad Clip αλλά ερωτεύτηκα τον Peter. Αυτό που είχαμε ήταν πολύ ξεχωριστό γιατί από πολύ νωρίς νιώσαμε αμοιβαία συναισθήματα θαυμασμού, υποστήριξης και ευτυχίας και με έκανες να πιστέψω πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά.

Σε έζησα λίγο όμως ήταν λες και σε ήξερα χρόνια. Σχεδόν αρνούμαι να το αποδεχτώ όμως συνέβη και αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Πλέον είσαι ο φύλακας Άγγελος μου. Εις το επανιδείν» έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Mad Clip πρώην

TAGS