MadClip: Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην του 3 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του

Το βίντεο που έχει συγκεντρώσει πολλές αντιδράσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MadClip: Η σπαρακτική ανάρτηση της πρώην του 3 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του

Περίπου 3 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο MadClip πέθανε με τραγικό τρόπο στα 31 του χρόνια, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολώνα και έπειτα σε δέντρο στην Βουλιαγμένη. Στο θρήνο βυθίστηκε η οικογένεια του και όλα τα πρόσωπα που τον γνώριζαν και τον συμπαθούσαν, με τους θαυμαστές του να κάνουν χαμό στο σημείο που έχασε τη ζωή του.

Πριν φύγει από τη ζωή είχε χωρίσει από την επί 4 χρόνια σύντροφό του και είχε προχωρήσει τη ζωή του. Το βίντεο με τα καυτά φιλιά με παίκτρια του GNTM, έδειχνε πως βρήκε κάτι νέο, ωστόσο, λίγο αργότερα μετά την κυκλοφορία του, βγήκε η είδηση πως είναι μαζί με μελαχρινή καλλονή η οποία ήταν και η τελευταία σχέση του...

Το βίντεο που δημοσίευσε η πρώην του MadClip

Η Κατερίνα λοιπόν (όπως είναι το όνομα της), με αφορμή τους 3 μήνες μετά το θάνατο του, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Tik Tok ένα κολάζ από βίντεο με διάφορες στιγμές τους.

«3 μήνες μετά και είναι σαν να μην πέρασε 1 μέρα. Σε έζησα λίγο όμως ήταν σαν να σε ήξερα χρόνια. Μου χάρισες τον καλύτερο Αύγουστο. Μου λείπεις πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα έσπασε η πρώην σύντροφος του Mad Clip, Αρετή σε κλαμπ με σαμπάνιες - Δείτε βίντεο

Η Αρετή, η πρώην σύντροφος του Mad Clip είχε πριν από μερικές ημέρες τη γιορτή της και έτσι θέλησε να το γιορτάσει μαζί με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ. Το βίντεο από το γλέντι τους έγινε αμέσως viral και συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Η ίδια "καταρρακώθηκε" από την απώλεια του Mad Clip αν και οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγους μήνες πριν από το τροχαίο.

Η ζωή ωστόσο προχωράει και έτσι η Αρετή θέλησε να εκμεταλλευτεί αυτή τη μέρα για να γιορτάσει μαζί με τις καλές της φίλες. Το βίντεο από το πάρτι σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο διαδίκτυο και παρόλο που κάποιοι έσπευσαν να την κακολογήσουν για την πράξη αυτή, οι περισσότεροι στάθηκαν στο πλευρό της και τόνισαν πως κάνει καλά που αφήνει πίσω της τη δύσκολη αυτή στιγμή που έζησε.