Τους έψαχναν οι followers τους! Που είχαν "εξαφανιστεί" η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης

Έδωσαν σημείο ζωής με αναρτήσεις τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τους έψαχναν οι followers τους! Που είχαν

Είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο κόσμος τους έχει αγαπήσει για την αυθεντικότητα που επιδεικνύουν, μιας και είναι πολύ αληθινοί, και ότι κάνουν το κάνουν πάντα ταπεινά χωρίς έπαρση. Ο λόγος για τους πρώην survivors, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Που "εξαφανίστηκαν" Ρουμελιώτη και Κατσούλης

Επί ώρες τους έψαχναν οι followers τους, ωστόσο μετά από λίγο μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media, ανέφεραν πως βρίσκονται στον τόπο καταγωγής της Μαριαλένας, την Κύμη Ευβοίας, και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Θαψά για να κάνουν camping.

Παρότι δεν έχει σήμα η συγκεκριμένη παραλία, κατάφεραν να βρουν σήμα στα κινητά τους, ανέβασαν stories όπου καθησυχάζουν το κοινό τους εξηγώντας τους ότι έχουν πάει για camping.

«Είναι κακό πράγμα η ζήλεια»

Πριν από λίγες ημέρες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως τόσο η ίδια όσο και ο αγαπημένος της σύντροφος διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα η πρώην παίκτρια του Survivor να περάσει μοναχικά γενέθλια για φέτος.

Ωστόσο, η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αποφάσισε να κάνει ένα Q&A προκειμένου να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Σάκη Κατσούλη για το αν είναι ζηλιάρα.

«Να φανταστώ στα ερωτικά… γιατί γενικότερα στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ κάτι, κάποιον. Είναι κακό πράγμα η ζήλεια, αλλά στα ερωτικά μπορώ να πως πως πλέον το ελέγχω. Μικρή ήμουν περισσότερο. Γενικά είμαι πολύ κτητική, ό,τι έχω το θέλω δικό μου».

Ανάρτηση Μαριαλένας Ρουμελιώτη