Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο αλλά δεν...» - Η τεράστια απόφαση που πήρε για τη ζωή του ο Νίκος Μπάρκουλης

Το ανακοίνωσε με μία ανάρτησή του

«Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο αλλά δεν...» - Η τεράστια απόφαση που πήρε για τη ζωή του ο Νίκος Μπάρκουλης
News 19.08.2022 20:10
Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Νίκος Μπάρκουλης, γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη (δείτε εδώ όσα είχε πει για την απώλεια του πατέρα του) τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη συμμετοχή του σε γνωστό show, την προηγούμενη χρονιά, για κάποιο καιρό ήταν εξαφανισμένος, γεγονός που μαρτυρά πως ήθελε να πάρει το χρόνο του και να αποστασιοποιηθεί για να πάρει ορισμένες αποφάσεις για εκείνον.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο νεαρός ενημέρωσε το πιστό του διαδικτυακό κοινό για την μεγάλη απόφαση που πήρε σχετικά με την ζωή του, σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο.

Η ανάρτηση του Νίκου Μπάρκουλη και η μεγάλη απόφαση

Ο γιος του μεγάλου ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, αποφάσισε μετά από σκέψη και βλέποντας ξανά τις ταινίες του πατέρα του, να ακολουθήσει τα βήματά του στην υποκριτική, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο απλώς δεν το παραδεχόμουν».

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι δεν προχωρά σε αυτή την απόφαση επειδή ο πατέρας του ήταν θρύλος του κινηματογράφου, και στη συνέχεια ευχαρίστησε τους ανθρώπους γύρω του που τον προέτρεψαν να γραφτεί σε σχολή για να ακολουθήσει το όνειρό του.

Η αλλαγή στη ζωή του Νίκου Μπάρκουλη
Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Νίκου Μπάρκουλη
Η ανατροπή στη ζωή του Νίκου Μπάρκουλη

Ήταν εξαφανισμένος για 7 μήνες

Μετά από 7 περίπου μήνες λοιπόν, επέστρεψε ακμαίος στα social media κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram, και ζήτησε από τους followers του να γράψουν τα δικά τους σχόλια για τα επόμενα βίντεο που θα ετοιμάσει.

Στη συνέχεια εξήγησε πως θα κάνει διαγράψει μερικούς από τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού όπως ξεκαθαρίζει, θέλει ανθρώπους οι οποίοι θα τον στηρίζουν διαδικτυακά σε ότι κάνει. «Θα φύγουν μερικά unfollow μιας και ξεκινάω να ασχολούμαι ξανά με τα social media, θέλω δίπλα μου άτομα που με υποστηρίζουν και εκτιμάω», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μπάρκουλης: Το σχόλιο της μητέρας του για τη σχέση του με τη Natasha Kay

Εξελίξεις με την υγεία του γιου του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκου

Share