Δεν σας πάει ο νους πόσο βαθιά χώνει το χέρι στην τσέπη η Μενεγάκη - Το ποσό που δίνει στην νταντά των παιδιών της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν σας πάει ο νους πόσο βαθιά χώνει το χέρι στην τσέπη η Μενεγάκη - Το ποσό που  δίνει στην νταντά των παιδιών της

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» βρίσκεται πολύ καλά τόσο στα επαγγελματικά της μιας και θα την δούμε και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA όσο και στα προσωπικά της. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι αρκετά χρόνια στην showbiz ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Το πραγματικό ποσό που δίνει η Ελένη Μενεγάκη στην νταντά των παιδιών της

Το μόνο σίγουρο είναι πως παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί. Μάλιστα, όποτε δεν έχει κάποια υποχρέωση στην Αθήνα η ίδια μαζί με την οικογένειά της ταξιδεύουν ως την Άνδρο όπου είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά.

Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί τα παιδιά της να έχουν μεγαλώσει αρκετά και να έχουν αποκτήσει και την δική τους σύντροφο (δείτε εδώ την κούκλα κοπέλα του Άγγελου Λάτσιου με αναλογίες μοντέλου) ωστόσο ακόμη και τώρα που είναι λογικό να έχει ένα άτομο να προσέχει τα παιδιά της, η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιλέξει να έχει μια κατάλληλη νταντά για να τα προσέχει. Συγκεκριμένα, τον μήνα ως μισθό παίρνει 900 ευρώ.

Γίνεται σπάνια αλλά η Ελένη Μενεγάκη το έκανε - Η αποκάλυψη για τους νονούς της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου

Η ζωή της Ελένης Μενεγάκη άλλαξε όταν το 2015 έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της, τη μικρή Μαρίνα, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η Μαρίνα αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία των αδερφών της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις του Άγγελου Λάτσιου (δείτε εδώ τη φωτογραφία της με τη Γαία Μερκούρη).

Η βάφτιση της Μαρίνας είχε γίνει στην Μονή Παναχράντου της Άνδρου, στις 27 Αυγούστου του 2016, ενώ την λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής, Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι παρέθεσε γεύμα με θαλασσινά στον ανακαινισμένο προαύλιο χώρο του ηγουμενείου της Μονής.

Μενεγάκη Παντζόπουλος βαφτίσια Μαρίνας

«Όταν έκανα και εγώ τη βάφτιση της Μαρινούλας στο νησί, στην Άνδρο και επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν και όπως είδατε κανείς δεν το έμαθε ότι κάναμε βαφτίσια, πήγα στο μαγαζί στο Κηφισό ήξερα ότι χρειάζομαι σερβίτσια, ήξερα ότι χρειάζομαι λουλούδια για να στολίσω το τραπέζι, ότι χρειάζομαι πιατέλες, καρέκλες ευτυχώς δεν χρειαζόμουν που να τις κουβαλάω μέχρι την Άνδρο τα είχαν στο μοναστήρι...Έκανα μία σούπερ βάπτιση για σαράντα ανθρώπους. Το ευχαριστήθηκα», είχε αναφέρει στο παρελθόν η Ελένη.

Οι νονοί της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας Παντζοπούλου

Όπως ήταν επόμενο, τα φώτα είχαν πέσει πάνω στη βάφτιση της μικρής και όλοι προσπαθούσαν διακαώς να μάθουν ποιοι θα είναι οι νονοί της.

Μαρίνα Παντζοπούλου νονοί

Ενώ λοιπόν είχε ακουστεί αρχικά πως θα την βαφτίσει ο αδερφός του Ματέο Παντζόπουλου (δείτε τον εδώ), τελικά η ίδια η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε με μία ανάρτηση που έκανε στα social media, πως νονοί της κόρης της δεν είναι άλλοι από τα τρία αδέρφια της, Άγγελο, Λάουρα και Βαλέρια.

Ελένη Μενεγάκη βάφτιση Μαρίνας

Και μπορεί στις κοριτσίστικες βαπτίσεις να συνηθίζεται το ροζ χρώμα, ωστόσο στην περίπτωση της μικρής Μαρίνας, μιας και τα βαφτίσια έγιναν σε νησί, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να κάνει τα πάντα μπλε.