Έχει γίνει viral το βίντεο της Δέσποινας Βανδή - Η απίστευτη ατάκα που την "έλιωσε"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει γίνει viral το βίντεο της Δέσποινας Βανδή - Η απίστευτη ατάκα που την

Στην Πάρο βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή παρέα με τον Βασίλη Μπισμπίκη προκειμένου να απολαύσουν τις στιγμές χαλάρωσής τους μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις (δείτε εδώ βίντεό τους που τα λέει όλα). Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια συναντήθηκε και με τον πολύ καλό της φίλο, Δημήτρη Γαλάνη με τον οποίο διατηρεί φιλία χρόνων.

Μάλιστα, και οι δυο φίλοι είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά η Δέσποινα Βανδή δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα insta story στο οποίο την βλέπουμε να λέει χαρακτηριστικά στον φίλο της και ηθοποιό: «Τι θα κάνουμε χωρίς εσένα αύριο;», και εκείνος της απαντάμε ερώτηση: «Τι θα κάνετε;». Έτσι, η τραγουδίστρια απάντησε επίσης με χιούμορ: «Πάρτι!» όπου ξέσπασαν σε γέλια και οι δύο.

Το επικό βίντεο της Δέσποινας Βανδή με τον Δημήτρη Γαλάνη

Παραδομένος στον έρωτα της Δέσποινας Βανδή ο Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβουν ούτε στιγμή, αφού είναι αχώριστοι και, μάλιστα, η τραγουδίστρια τον ακολουθεί σε κάθε του παράσταση, όπου κι αν βρίσκεται. Τη Δευτέρα 15/8, λοιπόν, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, ο ηθοποιός θέλησε να την εκφράσει μερικά τρυφερά λόγια, δημόσια, τα οποία έκαναν ολόκληρο τον τόπο να "κολλάει", αφού "στάζει μέλι" για την καλή του.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι χέρι μπροστά από μία πισίνα που είχε θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, ενώ την ίδια στιγμή κοιτάζονταν στα μάτια, με ένα βλέμμα που αποκαλύπτει πόσο πολύ αγαπιούνται. Εκείνη φορούσε το μαγιό της και ένα λεοπάρ παρεό, ενώ εκείνος ήταν ντυμένος στα μαύρα.

«Χρόνια πολλά ψυχή μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης