Τι κρύβεται πίσω από την αναβολή της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τι κρύβεται πίσω από την αναβολή της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega

Όπως φαίνεται η νέα σεζόν για το MEGA δεν έχει μπει με το δεξί μέχρι στιγμής καθώς δυο ενημεερωτικές εκπομπές οι οποίες θα έβγαιναν αυτές τις ημέρες στον αέρα, πήραν παράταση και άλλαξαν την ημερομηνία.

Τι συνέβη με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA;

Συγκεκριμένα, ο λόγος που ο Νίκος Ευαγγελάτος με την εκπομπή «Live News» δεν θα βγει νωρίτερα στον αέρα είναι λόγω τεχνικών θεμάτων με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην μικρή οθόνη στις 24 Αυγούστου αντί για την Δευτέρα που είχε ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι.

Από την άλλη, η εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» που επίσης ήταν να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, λόγω κρούσματος κορωνοϊουαναβάλλεται μέχρι νεωτέρας (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεγάλες χαρές για την οικογένειά του Νίκου Ευαγγελάτου

Μια πολύ ξεχωριστή και συγκινητική μέρα βίωσε η οικογένεια Ευαγγελάτου μιας και η Λυδία αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών. Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία με την κόρη της, με την παρουσιάστρια να είναι πιο περήφανη από ποτέ.

«Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 24/7, ο γιος του Νίκου Ευαγγελάτου, Λάμπης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα και την αδερφή του από τη λαμπερή εκείνη βραδιά.

«7/7» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Λάμπης Ευαγγελάτος, αποκαλύπτοντας δηλαδή την ημερομηνία της αποφοίτησης της αδερφής του.

undefined