Άβαφη και ηλιοκαμένη - Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με θέα το απέραντο γαλάζιο και εντελώς ατημέλητη

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άβαφη και ηλιοκαμένη - Η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε με θέα το απέραντο γαλάζιο και εντελώς ατημέλητη

Την τελευταία περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές λίγο πριν ξεκινήσει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, η ψυχαγωγική εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» όπου αναμένεται να προβληθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν διστάζει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στην οποία την είδαμε να ποζάρει στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (20/8) η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια νέα ανάρτηση με φόντο την θάλασσα και ηλιοκαμμένη. Μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Πάει κι αυτή η μέρα. Πάμε για άλλες εξερευνήσεις!».

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια - Η ανάρτηση στο instagram
Η ανάρτηση στο instagram της Ζέτας Μακρυπούλια

"Τα πράγματα έχουν αλλάξει..." - Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή (31/7) μέρα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της