Έτσι διαχειρίζεται τα οικογενειακά βάρη ο Ίαν Στρατής - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της εγκυμονούσας Συνατσάκη από τις διακοπές τους

Κάνει τα πάντα για εκείνη και το παιδί τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι διαχειρίζεται τα οικογενειακά βάρη ο Ίαν Στρατής - Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της εγκυμονούσας Συνατσάκη από τις διακοπές τους

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της πρώτης οι δυο τους έζησαν μερικές ανέμελες στιγμές στα νότια της Ελλάδας, και συγκεκριμένα στην Κρήτη. Μπορεί ο τραγουδιστής να μη δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή τους, με την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη για το μωρό τους να έγινε αρκετές μέρες αργότερα, ωστόσο η επιχειρηματίας έχει αποφασίσει πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται.

Έτσι, το Σάββατο 20/8 ανέβασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεό τους, από τις διακοπές τους, όπου ο σύντροφός της την έσπρωχνε για να μπορεί να ανεβαίνει την ανηφόρα προς το ξενοδοχείο τους κάθε φορά μετά το πρωινό τους. Της φαινόταν ιδιαίτερα αστείο και θέλησε να μοιράσει λίγες στιγμές γέλιου και στο κοινό της.

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της εγκυμονούσας Μαίρης Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή από τις διακοπές τους

«Ξεκάθαρα το πιο έξαλλο πράγμα που έκανα στις διακοπές ήταν που ανέβαινα στη λαλάκα την ανηφόρα για το δωμάτιο μετά το πρωινό. Extreme sports forever! • τι α κανς; Θα σπρώξεις. O Έτσι handling οικογενειακά βάρη like a pro», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής

''3,5 μήνες δε μπορούσα να φάω...''

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ήδη 5 μηνών έγκυος και φαίνεται να απολαμβάνει πλήρως τη νέα φάση στη ζωή της καθώς τις τελευταίες μέρες έχει δεχτεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των followers της. Μετά από μια δημοσίευση που έκανε με το υγιεινό γεύμα της αποκάλυψε σε story ότι βίωσε μεγάλες δυσκολίες στη διατροφή της κατά τους πρώτους μήνες της κύησης ωστόσο τώρα πάνε όλα καλά.

Η ίδια μάλιστα πρόσφατα με φωτογραφία που ανάρτησε στο instagram αποκάλυψε επιτέλους και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της με μαγιό, λέγοντας βέβαια πως έχουν περάσει πολλές βδομάδες από τότε, επομένως τώρα είναι σε ακόμα πιο προχωρημένη εγκυμοσύνη. Όλα βέβαια φαίνεται να έχουν μπει σε ένα ρυθμό και στη διατροφή της, αφού τη βλέπουμε συχνά να μοιράζεται τα σνακ της με το κοινό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Αυγούστου η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε στιγμιότυπο με το μεσημεριανό υγιεινό γεύμα που απόλαυσε, ενώ αμέσως δέχτηκε σχόλια από του followers της για τις συνήθειες διατροφής κατά την εγκυμοσύνη.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας για πως για αρκετό διάστημα της είχε κοπεί η όρεξη για φαγητό.

«Τρεισήμισι μήνες δεν μπορούσα να φάω τίποτα γι’ αυτό μου στέλνατε “πώς έχεις αδυνατίσει έτσι”, εκεί μετά την 14η -15η εβδομάδα ωστόσο τα καταφέρνω πολύ καλύτερα. Να κάνετε μικρά και συχνά γεύματα, σας είπα τώρα κάτι που έχετε διαβάσει παντού, αλλά ήταν το μοναδικό που κάπως άρχισε να ζώσει την κατάσταση», είπε.