Δεν ζηλεύει καθόλου - Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στη Γαία Μερκούρη για τις φωτογραφίες από τις διακοπές με τους φίλους της

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν ζηλεύει καθόλου - Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου στη Γαία Μερκούρη για τις φωτογραφίες από τις διακοπές με τους φίλους της

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος έχουν δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο σχετικά με την σχέση τους, καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, αφού συνεχώς δημοσιεύουν διάφορες στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πρώτη, ωστόσο, πέρασε λίγες ημέρες χωριστά από τον σύντροφό της, πηγαίνοντας διακοπές με τις φίλες και τους φίλους της και θέλησε να μοιραστεί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάποιες φωτογραφίες από τις ημέρες τους στο νησί που επέλεξαν.

Οι αναρτήσεις της Γαίας Μερκούρη από τις διακοπές με τους φίλου της και το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Έτσι, ανέβασε τον εαυτό της αγκαλιά με τις φίλες και έναν φίλο της, όπου όλοι τους ήταν ντυμένοι στα λευκά, με το αγόρι της να δείχνει τον ενθουσιασμό του στα σχόλια, βάζοντας πολλές κόκκινες καρδούλες για την αγαπημένη του. Φαίνεται, μάλιστα, πως δεν υπάρχει ίχνος ζήλιας ανάμεσά τους και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο όταν είναι χώρια.

Γαία Μερκούρη - διακοπές

Γαία Μερκούρη - φίλη

Γαία Μερκούρη - φίλος

Γαία Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος

Τρελά ερωτευμένοι σε απόμερη παραλία - Η ανάρτηση της δίπλα στον καλό της

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν τόσο η Γαία Μερκούρη όσο και ο Άγγελος Λάτσιος καθώς οι δυο τους είναι αχώριστοι. Συγκεκριμένα, και οι δυο έχουν δυο αρκετά ενεργούς λογαριασμούς στα social media καθώς καθημερινά δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Μπορεί στις αρχές της σχέσεις τους να είχαν επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο και δυο είναι άκρως ακομπλεξάριστοι. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μεταξύ άλλων την βλέπουμε να ποζάρει σε μια παραλία μαζί με τον σύντροφό της, ενώ από την άλλη "στην φόρα" βγήκε η πραγματική σχέση του Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα της Γαίας Μερκούρη.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη