Με ροζ μικροσκοπικό μαγιό στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου - Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη από τις διακοπές της

Περνάνε τέλεια και δεν το κρύβουν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ροζ μικροσκοπικό μαγιό στο πλευρό του Άγγελου Λάτσιου - Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη από τις διακοπές της

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν τέλος για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη. Το νεαρό ζευγάρι συνεχίζει τις εξορμήσεις του στα ελληνικά νησιά, ενώ ο έρωτάς τους δεν κρύβεται με τίποτα. Τους τελευταίους μήνες περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ ταξιδεύουν όλο και πιο συχνά στην Άνδρο, εκεί όπου η Γαία βοηθάει τον Ματέο Παντζόπουλο με το Όναρ (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτησή της).

Το νεαρό ζευγάρι κάνει πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media, ωστόσο αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα η Γαία είχε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση όταν πριν από λίγο καιρό σε δηλώσεις της, την είχαν ρωτήσει για τη σχέση της με τον γιό της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ το περιστατικό).

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη

Στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος, η Γαία Μερκούρη ποζάρει με ένα εντυπωσιακό ροζ μπικίνι και ένα μικροσκοπικό παρεό στην παραλία.

Γαία Μερκούρη Άγγελος Λάτσιος

Οι σχέσεις του Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα της Γαίας Μερκούρη

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Γαία Μερκούρη έχει και άριστες σχέσεις με την μητέρα του αγαπημένη της, Ελένη Μενεγάκη. Άλλωστε είχαν κάνει και μία κοινή ανάρτηση πριν από λίγο καιρό κατά το ταξίδι τους στην Άνδρο (δείτε τη εδώ).

Η Γαία Μερκούρη είναι κόρη της αγαπημένης ηθοποιού, Δωροθέας Μερκούρη και όπως μπορείτε να διακρίνετε, έχει επιλέξει να κρατήσει το όνομα της μητέρας της.

Πατέρας της Γαίας, είναι ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις κόρες του καθώς και με την πρώην σύζυγό του.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον... γαμπρό του, είναι και αυτές εξαιρετικές. Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ γνωρίζονται και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος κομμωτής είχε κουρέψει τον νεαρό ο οποίος με τη σειρά του είχε μοιραστεί τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άγγελος Λάτσιος πατέρας ΓαίαςΆγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη σχέση