Με χρωματιστά γυαλιά και λευκό καφτάνι - Σπάνιες στιγμές ανεμελιάς της Αγγελικής Νικολούλη στην παραλία

Λίγο πριν τελειώσουν οι διακοπές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με χρωματιστά γυαλιά και λευκό καφτάνι - Σπάνιες στιγμές ανεμελιάς της Αγγελικής Νικολούλη στην παραλία

Λίγο πριν τελειώσουν οι διακοπές για την Αγγελική Νικολούλη, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές ακόμη φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές στιγμές της δίπλα στο κύμα. Το τελευταίο διάστημα αναρτά συνεχώς υλικό και η αλήθεια είναι πως βλέπουμε πρωτόγνωρες εικόνες, καθώς την έχουμε στο μυαλό μας σύμφωνα με την παρουσία της στην εκπομπή της.

Έτσι, το γεγονός πως την βλέπουμε ανανεωμένη, με ψάθινο καπέλο, με χρωματιστά γυαλιά ηλίου και ένα λευκό καφτάνι να ποζάρει στην παραλία, προκαλεί μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη στο κοινό, το οποίο αμέσως άφησε το σχόλιό του κάτω από τις φωτογραφίες της.

Η Αγγελική Νικολούλη με ψάθινο καπέλο και λευκό καφτάνι στην παραλία

Αγγελική Νικολούλη - διακοπές

Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη - παραλία

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξανά δει: Βίντεο με την παρουσιάστρια να πίνει και να τραγουδά σε μαγαζί της Πάρου

Στην Πάρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αγγελική Νικολούλη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την τηλεοπτική σεζόν, μιας και τους περασμένους μήνες τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της στο Φως στο Τούνελ έριξαν σκληρή δουλειά, ειδικότερα με την υπόθεση της Πάτρας.

Έτσι λοιπόν, μετά από μία έντονη σεζόν, η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι και συχνά πυκνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη μας έδειξε την άλλη την πλευρά, την πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη, όπου πίνει και τραγουδάει με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί της Πάρου.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στο instagram της μερικά απολαυστικά στιγμιότυπα από τη βραδιά αυτή και φαίνεται πως το διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ πριν μερικές μέρες είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα βίντεο που την βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο!