Το χαίρεται σαν μικρό παιδί - Ανέμελη και άκρως καλοκαιρινή η Αγγελική Νικολούλη με το μαγιό στην θάλασσα

Οι followers της, την αποθέωσαν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το χαίρεται σαν μικρό παιδί - Ανέμελη και άκρως καλοκαιρινή η Αγγελική Νικολούλη με το μαγιό στην θάλασσα

Λίγο πριν ξεκινήσει και πάλι η εκπομπή «Φως στο τούνελ» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, η Αγγελική Νικολούλη απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στις καλοκαιρινές της διακοπές μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις (δείτε την εδώ πάνω σε σκάφος με ατημέλητο μαλλί).

Η γνωστή δημοσιογράφος προσπαθεί να φορτίσει τις μπαταρίες της ενώ από την άλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η Αγγγελική Νικολούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές όπου είναι μέσα στην θάλασσα και κολυμπάει. Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά, «Χωρίς λόγια».

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξανά δει: Βίντεο με την Αγγελική Νικολούλη να πίνει και να τραγουδά σε μαγαζί της Πάρου

Στην Πάρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αγγελική Νικολούλη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την τηλεοπτική σεζόν, μιας και τους περασμένους μήνες τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της στο Φως στο Τούνελ έριξαν σκληρή δουλειά, ειδικότερα με την υπόθεση της Πάτρας.

Έτσι λοιπόν, μετά από μία έντονη σεζόν, η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι και συχνά πυκνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη μας έδειξε την άλλη την πλευρά, την πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη, όπου πίνει και τραγουδάει με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί της Πάρου.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στο instagram της μερικά απολαυστικά στιγμιότυπα από τη βραδιά αυτή και φαίνεται πως το διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ πριν μερικές μέρες είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα βίντεο που την βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο!

Βίντεο της Αγγελικής Νικολούλη να πίνει και να τραγουδά