Πάνω σε σκάφος με εμπριμέ φόρεμα και ατημέλητο μαλλί - Άλλος άνθρωπος εκτός στούντιο η Αγγελική Νικολούλη

Ανέμελη στις καλοκαιρινές διακοπές της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνω σε σκάφος με εμπριμέ φόρεμα και ατημέλητο μαλλί - Άλλος άνθρωπος εκτός στούντιο η Αγγελική Νικολούλη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Αγγελική Νικολούλη με τα αυστηρά σακάκια της και το φτιαγμένο μαλλί στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ωστόσο στην προσωπική της ζωή και ειδικά στις διακοπές της, η έμπειρη δημοσιογράφος είναι μία... άλλη.

Μετά από μία πολύ ζόρικη χρονιά με εξαντλητική έρευνα για τις σημαντικές υποθέσεις που προέκυψαν, όπως αυτή της Πάτρας, η Αγγελική Νικολούλη προσπαθεί να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν.

Η φωτογραφία της Αγγελικής Νικολούλη πάνω από το σκάφος

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό η αγαπημένη δημοσιογράφος είναι και εξαιρετικά ενεργή στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram. Έτσι, μετά τη φωτογραφία που ανέβασε με φόντο το ηλιοβασίλεμα (δείτε τη εδώ), δε δίστασε να ποζάρει πάνω στο σκάφος με το καλοκαιρινό της φόρεμα.

Με ένα μεγάλο καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου, η Αγγελική Νικολούλη απόλαυσε και με το παραπάνω τις διακοπές της λίγο καιρό πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις της εκπομπής της.

Αγγελική Νικολούλη σκάφος

Τι κάνει για να έχει αυτό το κορμί στα 58 της

Μια από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες της γενιάς της είναι αναντίρρητα η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παρά το full πρόγραμμα της και τις πολλές επαγγελματικές της υποχρεώσεις (μάλιστα ανανέωσε το τηλεοπτικό της ραντεβού ξανά από Σεπτέμβρη), πάντα βρίσκει χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση.

Η ίδια πριν από κάποια χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό YOU και είχα αποκαλύψει ποια είναι τα μυστικά της για να μένει σταθερή πάντα στα κιλά της, χωρίς όμως να στερείται τίποτα, αυτό δηλαδή ακριβώς που θέλουμε όλες οι γυναίκες.

Είστε πάντα μια πολύ περιποιημένη γυναίκα και υπήρξατε πάντα αδύνατη. Είναι έτσι το σκαρί σας ή κάνε τε δίαιτα;

«Με προσέχω για να έχω! Δεν στερούμαι τίποτα και απολαμβάνω το καλό φαγητό με παρέα. Σε καμμιά περίπτωση δεν θα αποστειρωνόμουν για την εικόνα μου. Δεν με θυμάμαι σε αυστηρές δίαιτες. Σύμμαχος μου, απ’ ‘οτι μου λένε φίλοι γιατροί, το καλό DNA που έχω», είχε πει χαρακτηριστικά η Αγγελική Νικολούλη.

Πώς μένει στα κιλά της η Αγγελική Νικολούλη χωρίς να στερηθεί κάτι