Θυμάστε τη "Νόρα" από τα Μυστικά της Εδέμ; Μελαχρινή και με κορμί "φέτες" στα 47 της 10 χρόνια μετά

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε τη

Την Αντιγόνη Δρακουλάκη την γνωρίσαμε μέσα από τους ρόλους της σε πολλές πετυχημένες σειρές της τηλεόρασης, ωστόσο χαράκτηκε στη μνήμη όλων, ως η "Νόρα" από τα "Μυστικά της Εδέμ" 10 χρόνια πριν. Από τότε έχει παίξει διάφορους ρόλους και έχει δώσει πολλές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, όμως η εικόνα της έχει αλλάξει εντελώς και μάλιστα προς το καλύτερο.

Πρόσφατα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με το μουσταρδί μπικίνι της δίπλα από την πισίνα, με ένα σώμα που κόβει την ανάσα για τα 47 της χρόνια. Φαίνονται μέχρι και τα κόκκαλα από τα πλευρά της, ενώ το χαμόγελό της μιλάει από μόνο του για το πόσο ευτυχισμένη είναι σε αυτή τη φάση της ζωής της. Φυσικά, έχει αλλάξει και το χρώμα των μαλλιών της και είναι πλέον μελαχρινή.

Η "Νόρα" από τα Μυστικά της Εδέμ 10 χρόνια μετά

Αντιγόνη Δρακουλάκη

«Είχαμε μίσος, ήταν άσχημη η...»

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη το μεσημέρι της Τρίτης 26/4, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε κυριολεκτικά για όλα! Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων παρότι συνήθως το αποφεύγει, μίλησε και για τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας πως η γνωριμία τους μόνο καλή δεν ήταν στην αρχή.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον σύζυγό μου, γιατί είναι πολύ ντροπαλός, αλλά έχει αρκετό χιούμορ οπότε είμαστε εντάξει με αυτό. Προσπαθούμε τα επαγγελματικά μας να είναι έξω από το σπίτι. Είναι πολύ πιστός και είμαστε μαζί σχεδόν 17χρόνια»

«Παίζαμε τένις μαζί και έτσι άρχισαν όλα. Παίζαμε επιθετικό τένις και η γνωριμία μας ήταν πάρα πολύ άσχημη. Είχαμε πολύ μίσος μεταξύ μας και ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Μετά από έξι μήνες, άλλαξαν τα πράγματα και από τότε είμαστε μαζί. Ήρθε τη σωστή στιγμή, που είχα κάνει ένα κύκλο και μία περιπέτεια και μία εξερεύνηση μόνη μου» εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.