Μαγική στιγμή για την Κατερίνα Γερονικολού στο Μπαλί - Με πράσινο μπικίνι κάτω από τους πελώριους καταρράκτες

Ουάου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαγική στιγμή για την Κατερίνα Γερονικολού στο Μπαλί - Με πράσινο μπικίνι κάτω από τους πελώριους καταρράκτες

Το ταξίδι στο Μπαλί έχει αποδειχθεί μοναδικό για πολλούς λόγους για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν εκεί δεν σταμάτησαν να τρώνε, δοκιμάζοντας ότι μπορεί να φανταστεί κανείς από τον τοπική τους κουζίνα, όμως το φαγητό δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο βρέθηκαν εκεί.

Οι δυο τους επισκέφθηκαν κάποιους από τους πιο μαγευτικούς καταρράκτες στη συγκεκριμένη τοποθεσία και η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία συγκλονιστική εικόνα, με την ίδια να ποζάρει καθιστή κάτω από το νερό, με τα χέρια ανοιχτά και τα μάτια κλειστά, φορώντας ένα πράσινο μαγιό και το παρεό της και απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο.

Η νέα ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού από το Μπαλί

Κατερίνα Γερονικολού

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό και τον Τσιμιτσέλη στο Μπαλί - Έπεσαν θύματα κλοπής

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απολάμβαναν τις πρώτες τους στιγμές στην εξωτική Ινδονησία και ζούσαν την εμπειρία σαν σωστοί τουρίστες, ωστόσο η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως συνέβη κάτι τραγικό, που τη στεναχώρησε πολύ, ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια που πέρασε σχετικά με την υγεία της.

Πριν από λίγο διάστημα, μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ζευγαριού και χάθηκαν αντικείμενα μεγάλης αξίας και τώρα κατά την απόδρασή τους συνειδητοποίησαν πως έχασαν τις βαλίτσες τους με όλα τα πράγματά τους, ζώντας τον ίδιο εφιάλτη ξανά. Παρόλα αυτά, η ίδια θεωρεί πως πλέον πρέπει να δίνει σημασία και να νοιάζεται μόνο για τους ανθρώπους και τα ζωάκια της.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Γερονικολού