«Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα» - "Κόλαφος" η Σοφία Δανέζη για τον πρώην φίλο της, Δημήτρη Κεχαγιά

«Δεν έχω πλέον επαφή»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν θα τον έκανα ούτε παρέα» -

Το όνομα της Σοφίας Δανέζη είναι ξανά στην επικαιρότητα, καθώς η παραγωγή του Love Island την επιθυμούσε διακαώς για τα γυρίσματα στην Τενερίφη. Έτσι, λοιπόν, η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε για το άλλο ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε, Big Brother, αλλά και για την σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Τόνισε, μάλιστα, πως δεν θα ήθελε να ξαναβρεθεί σε κάποια άλλη εκπομπή τέτοιου είδους, διότι θεωρεί πως είναι επικίνδυνο, ενώ όσον αφορά τον πρώην σύντροφό της, επισήμανε πως εάν είχε την επιλογή τότε δεν θα τον έκανε ούτε παρέα.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Δανέζη για τον Δημήτρη Κεχαγιά

«Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ (στο Big Brother). Μια φορά πρέπει να το ζήσεις, δεν έχει δεύτερη. Αν μπορείς και να το αποφύγεις, ακόμα καλύτερα. Μετά από αυτή την εμπειρία, τα ριάλιτι τέτοιου είδους θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα γιατί αλλοιώνουν το χαρακτήρα και πλάθουν, όπως θέλουν την προσωπικότητα του άλλου», είπε αρχικά.

Σοφία Δανέζη

Και συμπλήρωσε: «Δεν μετανιώνω που στήριζα τον Δημήτρη μέσα στο ριάλιτι, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι -κι εκτός παιχνιδιού καταλαβαίνεις την προσωπικότητα κάποιου- δεν θα τον έκανα ούτε παρέα. Κι όχι μόνο αυτόν αλλά κι άλλους, με τους οποίους δεν έχω πλέον επαφή έτσι κι αλλιώς».

''Αφού είναι μόνη, ας της βρούμε γαμπρό"

Η κάμερα της «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Σοφία Δανέζη και στο βίντεο που παρακολουθήσαμε σήμερα 28/6 την ακούσαμε να αποκαλύπτει τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί παρενόχληση και αν συνεχίζει να μιλάει με τον πρώην συμπαίκτη της στο Big Brother Δημήτρη Κεχαγιά. Όσον αφορά πάντως την πρόταση που δέχτηκε από το Love Island, εκείνη έδωσε τη δική της εκδοχή.

Όπως μαθαίνουμε πάντως, η παραγωγή του νέου ριάλιτι κυνηγάει υποψηφίους...με το τουφέκι, αφού πρόκειται για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και από ότι φαίνεται πολλοί διστάζουν να δηλώσουν συμμετοχή για να εκτεθούν. Μάλιστα ακούγεται πως οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν πάρει σβάρνα τα social media και στέλνουν προσωπικά μηνύματα στα πρόσωπα που ευελπιστούν να μπουν στο ριάλιτι.

«Νομίζω έκαναν πλάκα οι άνθρωποι. Σου λένε αφού είναι μόνη ας της βρούμε κάνα γαμπρό . Αστειεύομαι, νομίζω όπως έκαναν πρόταση σε πολλά άλλα άτομα έκαναν και σε μένα», είπε αφήνοντας στον αέρα το ενδεχόμενο της συμμετοχής της.

Ενώ στη συνέχεια για το Big Brother συμπλήρωσε
«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά δε μιλάμε. Μου έκανε καλό η συμμετοχή μου στο παιχνίδ , ο κόσμος πλέον με αναγνωρίζει εύκολα, κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει χωρίς κάποια βοήθεια της τηλεόρασης ή ενός παιχνιδιού.
Εγώ δεν μπήκα στο Big Brother για να κάνω φίλους και παρέες».

Τέλος για το αν έχει δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση απάντησε:
«Άμα έβλεπες το παιχνίδι θα καταλάβαινες ότι δε θα καθόμουν να δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση. Τώρα σίγουρα πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση, κάθε άνθρωπος θεωρώ ότι με τον κόπο του το κόβει μαχαίρι».