Με πορτοκαλί φόρεμα στο πλάι της νύφης - Τα πρώτα πλάνα της Κατερίνας Καινούργιου ως κουμπάρα

Το σύνολο που επέλεξε και το νυφικό της φίλης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με πορτοκαλί φόρεμα στο πλάι της νύφης - Τα πρώτα πλάνα της Κατερίνας Καινούργιου ως κουμπάρα

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς το απόγευμα του Σαββάτου 20/8 έγινε κουμπάρα στον γάμο των δύο καλών της φίλων. Οι πρώτες φωτογραφίες και τα βίντεο από τις ετοιμασίες, στις οποίες βρέθηκε δίπλα στους φίλους του γαμπρού και έκανε "χαμό", την αναμονή, αλλά και το μυστήριο διέρρευσαν μέσα από το Instagram και έτσι πήραμε μία γεύση από αυτή την συγκινητική ημέρα για την παρουσιάστρια.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα συγκλονιστικό πορτοκαλί φόρεμα, με κατεβασμένους ώμους, και κοντό στο μπροστινό μέρος ώστε να φαίνονται τα πανύψηλα πέδιλα που διάλεξε, τα οποία ήταν σε νουντ χρωματισμούς, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά της, θέλησε να τα κρατήσει ψηλά αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο που έγινε κουμπάρα η Κατερίνα Καινούργιου

Η νύφη από την άλλη πλευρά, ήταν άκρως εντυπωσιακή, διότι το φόρεμά της είχε δαντέλα σε όλο το μήκος και το μακρύ πέπλο που επέλεξε ταίριαξε απίστευτα με ολόκληρο το σύνολο. Ο γαμπρός, από την άλλη, ήταν ντυμένος στα μαύρα, που έκανε αντίθεση με το φόρεμα της κουμπάρας.

Στιγμιότυπα από το μπάτσελορ στην παραλία

Πλησίαζε, λοιπόν η μεγάλη μέρα για τον πολυαναμενόμενο γάμο στην Κεφαλονιά, για τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, καθώς θα γινόταν κουμπάρα στον γάμο της φίλης της Μάϊρα Γρυπαίου με τον Κώστα Τζιώτη, και ήδη φίλοι και συγγενείς τους μαζί με την παρουσιάστρια ήταν στο νησί για να ετοιμάσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19/8 λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τις υπόλοιπες φίλες της Μαϊρας Γρυπαίου διοργάνωσαν το μπάτσελορ, και η παρουσιάστρια φανερά ενθουσιασμένη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες!

 Στιγμιότυπα από το μπάτσελορ της κουμπάρας της Καινούργιου