Πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη

Ανακοινώθηκε αλλά όχι επίσημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη

Μπορεί διάφορες φήμες να τους ήθελαν να χωρίζουν, ωστόσο, το διέψευσαν κατηγορηματικά και όχι μόνο είναι μαζί, αλλά και πολύ ευτυχισμένοι. Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη που κρατάνε τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι έτοιμη για το νέο τους βήμα.

Στην τηλεόραση ξανά Μπέη - Μπέλλος

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Real life, επιστρέφουν στην μικρή οθόνη με την δική τους εκπομπής. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι δυο σεφ, που την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν με την εκπομπή Happy Day, θα αναλάβουν εκπομπή μαγειρικής η οποία προορίζεται για το νέο πρόγραμμα του Action 24.

Μαρία Μπέη MasterChef Μπέλλος

O λόγος που έφυγαν από το Happy Day

Όπως είχε δηλώσει η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής, το ζευγάρι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή. Το θέμα είναι οικονομικό και αφορά μια συμφωνία που είχαν κάνει παλιότερα με την παραγωγή.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Με τη Μαρία και τον Δημήτρη συμπορευτήκαμε αυτούς τους πρώτους μήνες στην εκπομπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μπήκαν στην καρδιά μας, μπήκαν στα σπίτια σας, αλλά δυστυχώς δεν θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Από τη Δευτέρα δεν θα τους βλέπετε πια στην εκπομπή. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και έχει να κάνει με μια συμφωνία που είχαν κάνει με την παραγωγή. Δεν υπάρχει καβγάς, δεν υπάρχει κάτι περίεργο που θα μπορούσε να υπάρχει παρασκηνιακά.

Όλα είναι πολύ καλά και με μεγάλη χαρά θα είμαστε εδώ να προωθήσουμε και το κανάλι τους στο Youtube που ετοιμάζουν και να τους ξαναφιλοξενήσουμε γιατί πραγματικά αυτά τα δύο παιδιά μπήκαν στην καρδιά μας και τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο. Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνουν».